Putna găzduiește turneul internațional de lupte greco-romane Cupa „Ștefan cel Mare”.

0
299

În perioada 8-10 decembrie va avea loc turneul internațional de lupte greco-romane Cupa „Ștefan cel Mare” la sala sporturilor Putna, reprezentând o oportunitate atât pentru sportivi cât și pentru entuziaști.

La competiție vor participa sportivi din Ucraina, Turcia, Republica Moldova și România. Pe 9 decembrie, meciurile se vor desfășura în două sesiuni: prima între orele 10:00 și 14:00 și a doua între 15:45 și 19:30. Ziua finală a turneului, 10 decembrie, va cuprinde finalele competiției, programate între orele 9:00 și 13:00.

Turneul beneficiază de sprijinul esențial al unui grup de sponsori, contribuind astfel la succesul evenimentului. Printre acești parteneri se numără Mediterana, Egger, Attila Szabo, Neoklinik, Agroline și Logicom Rădăuți. Contribuția lor nu doar că asigură resursele necesare desfășurării evenimentului, dar subliniază și angajamentul comunității de afaceri față de promovarea sportului și a talentului.

Organizarea Turneului este rezultatul colaborării dintre Primăria Putna și Asociația Județeană de Lupte. Prin acest parteneriat, organizatorii urmăresc nu doar să aducă acest sport în atenția publică, ci și să creeze un mediu pentru dezvoltarea performanței sportive și spiritului competitiv.

Publicul este încurajat să participe la acest eveniment sportiv pentru a susține atleții și a urmări competiția. Prezența spectatorilor este importantă nu numai pentru a crea o atmosferă de competiție, dar și pentru a oferi recunoaștere eforturilor sportivilor. Publicul este un factor motivant pentru atleți, reprezentând o sursă de încurajare și un semnal al interesului comunității pentru acest sport.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here