Primăria Municipiului Rădăuți alocă 500.000 lei pentru începerea rezolvării problemelor Centralei Termice

0
514

Primăria Muncipiului Rădăuți a alocat suma de 500.000 lei pentru rezolvarea problemelor Centralei Termice a orașului prin reparația sau înlocuirea cazanelor, astfel încât problemele cu sistemul de încălzire să nu mai existe.

„Sistemul de încălzire al municipiului Rădăuți este învechit, fiind mereu neglijat de către primarii și administrațiile anterioare. De aici și problemele cu care ne confruntăm în plină iarnă.

Reabilitarea sistemului de încălzire reprezintă o prioritate pentru municipalitate, în acest an. Avem în vedere retehnologizarea/implementarea unei/unor capacități de producere a energiei termice pentru Centrala de cogenerare de înaltă eficienţă, de 28 MW. Așadar, am alocat suma de 500 000 lei, din totalul de 500 000 de euro necesari, pentru reparația sau înlocuirea unui cazan și dezvoltarea unei strategii de accesare de fonduri europene, în valoare de 130.000 de lei, pentru înlocuirea ambelor cazane aferente Centralei Termice.

Ne dorim ca municipiul Rădăuți să devină, în cel mai scurt timp, un model de eficiență în livrarea agentului termic către cetățeni!”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here