Primăria Rădăuți și GAL Urban a dotat Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” cu laptopuri de ultimă generație

0
589

Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” din Rădăuți a fost dotaă cu 20 de laptopuri Lenovo de ultimă generație prin Programul Operațional Competitivitate, în urma parteneriatului dintre Gal Urban Rădăuți și Primăria Rădăuți.

„Dragi rădăuțeni, vă aducem la cunoștință faptul că azi, 11 noiembrie 2021, au sosit la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” din Rădăuți cele 20 de laptopuri Lenovo de ultima generație, prin Programul Operațional Competitivitate, în urma parteneriatului dintre Gal Urban Rădăuți și Primăria Rădăuți. Aceste laptopuri sunt destinate profesorilor, pentru a putea susține orele în mediul online.

În cadrul aceluiași program, dorim și achiziționare a 283 de tablete care beneficiază de internet, pentru fiecare elev în parte, alături de 17 table interactive, care vor crește calitatea actului educațional, transformând astfel Școala gimnazială „Dimitrie Cantemir” din Rădăuți într-o școală „SMART”.

Creșterea nivelului educațional din municipiul nostru reprezintă una din cele mai mari provocări pe care ne angajăm să o susținem prin FAPTE!”

Relatează Primăria Municipiului Rădăuți pe pagina de Facebook

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here