Prima întâlnire BookHaos Society în Parcul „Bogdan Vodă” pe 29 Iunie

0
925
BookHaus Society

BookHaos Society, o comunitate din Rădăuți cu scopul promovării lecturii într-o societate dominată de tehnologie organizează prima întâlnire pe 29 Iunie începând cu ora 14:00 în Parcul „Bogdan Vodă” din Rădăuți.

CE E BOOKHAOS SOCIETY?

O comunitate cu scopul promovării lecturii într-o societate dominată de tehnologie. Dacă și tu îți dorești să redescoperi mirosul filelor și să îți stimulezi creativitatea, te așteptăm la prima întâlnire a clubului nostru. Nimic special: ia o carte și vino în parcul “Bogdan Vodă” (la statuie), unde vom petrece o oră citind, ca mai apoi să realizăm un schimb de idei sub forma unei discuții libere.

UNDE?

Ne schimbăm locația frecvent, astfel încât să fim mai vizibili și să acceptăm propunerile participanților.

CÂND?

Întâlnirile vor fi lunare.

CINE?

Acceptăm persoane cu vârsta între 0-100 de ani, care vor să schimbe societatea prin intermediul propriului exemplu. #takeaction

REGULI?

Dorim să oferim cât mai multă libertate membrilor, astfel încât nu impunem un anumit tip de lectură și nu insistăm asupra persoanelor care nu se simt deocamdată confortabil să ia cuvântul în fața unei audiențe. Doar ia o carte și lasă orice dispozitiv electronic (telefon smart/tabletă etc., dar suntem de acord cu un ebook reader) deoparte ca să te poți bucura de ceea ce îți are de oferit cititul.

CUM?

Întâlnirile sunt alcătuite din două părți, anume : o oră de citit și o oră în care dorim să realizăm un schimb de idei despre conceptele care ne-au impresionat. De asemenea, ești binevenit să ne recomanzi o carte pe care tu o consideri un must read.

DE CE AM NEVOIE?

Multă voie bună și entuziasm ! Dacă vrei să iei cu tine lucruri care te fac să te simți confortabil suntem complet de acord atât timp cât respectăm unica regulă menționată mai sus.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here