Pregatirea unui transport agabaritic

0
2083
transport agabaritic

Cunoașteți dimensiunile și greutatea echipamentului greu.

Cunoașterea greutății echipamentului pe care îl transportati este primul și cel mai important pas în transportul echipamentelor. Aproape toate regulile pentru remorcarea echipamentului implică greutatea echipamentului, deci este esențial să aveți dimensiunile și greutatea exactă – nu o estimare. Aceste măsurători vor ghida o mare parte din proces – mai ales atunci când le combinați cu dimensiunile și greutatea vehiculului și a remorcii pentru a determina dimensiunile și greutatea totală.

Verificați dacă veți avea nevoie de un permis special

Informațiile pe care le furnizăm sunt specifice echipamentelor grele care nu necesită un permis de transport agabaritic. Amintiți-vă, dacă aveți o piesă semnificativă de echipament de construcție care necesită un permis, sunteți supus standardelor din permisul respectiv. Aceste cerințe privind cererile de autorizare și regulile din cadrul permisului vor varia într-o anumită măsură de la stat la stat. În conformitate cu legile, de exemplu, entitatea comercială sau persoana care transportă echipamentul ar trebui să solicite o autorizație dacă vehiculul depășește o dimensiune sau greutate anume.

Fiți conștienți de capacitatea remorcii dvs.

Odată ce ați stabilit greutatea echipamentului pe care îl tractați, următorul pas este să-l utilizați pentru a vă asigura că aveți echipamentul corespunzător de tractare. Asigurați-vă că, capacitatea remorcii este potrivită pentru echipamentul pe care îl trageți și nu uitați să luați în considerare greutatea remorcii în sine. Este esențial să vă transportați echipamentul pe o remorcă proiectată să mențină greutatea încărcăturii.

Acordați-vă timp pentru a vă examina vehiculul dvs. de tractare, remorcă și punctele de ancorare.

Odată ce ați stabilit greutatea combinată a echipamentului și a remorcii pentru dimensiunea rulotei, trebuie să vă asigurați că remorca, vehiculul de tractare și punctele de ancorare sunt în formă bună – adică: nu există daune evidente, nu există părți sau secțiuni slăbite.

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here