Prefectul Alexandru Moldovan, prezent la ceremonia de predare a primei tranșe din ajutorul umanitar oferit Ucrainei de Franța

0
86

Alexandru Moldovan, prefectul Sucevei, a fost prezent la ceremonia de predare a primei tranșe din ajutorul umanitar oferit Ucrainei de Franța, parte a operațiunii „O navă pentru Ucraina”.

Prefect Alexandru Moldovan:

”Împreună cu Irina Vasilciuc, administratorul public al județului, l-am asigurat încă o dată pe guvernatorul regiunii Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, de solidaritatea și sprijinul constante pe care autoritățile județului Suceava îl vor oferi cetățenilor și autorităților ucrainiene. Prin hub-ul umanitar de la Salcea au fost predate astăzi primele donații din cel mai mare ajutor umanitar oferit până acum Ucrainei de Republica Franceză. Lupta Ucrainei se desfășoară pe multiple planuri, iar pompierii, care intervin în zonele distruse de armata rusă au primit un ajutor consistent, autospeciale, echipamente și materiale de intervenție.”

La ceremonia de predare a primei tranșe din ajutorul umanitar oferit Ucrainei de Franța, parte a operațiunii ”O navă pentru Ucraina”, au luat parte E.S. doamna Laurence Auer, ambasadorul Republicii Franceze la București, E.S. domnul Ihor Prokopchuk, ambasadorul Ucrainei în România și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here