PNL Rădăuți și TNL Rădăuți au intrat în dispozitiv de campanie

0
690

Organizația PNL Rădăuți coordonată de către deputatul Dumitru Mihalescul împreună cu organizația TNL Rădăuți coordonată de către Tibeică Silviu-Cătălin au intrat în dispozitiv de campanie.

Au fost stabilite prioritățile actualei campanii prezidențiale, și a fost desemnată echipa care a început să organizeze primele acțiuni electorale. Miza staff-ului de campanie al PNL Rădăuți o reprezintă obținerea unui scor electoral cât mai bun, așa cum s-a reușit la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Liberalii rădăuțeni promovează un alt stil de a face campanie electorală, promovând dialogul și stimulând cunoașterea problemelor cetățenilor într-un parteneriat benefic ambelor părți. Miza acestei campanii prezidențiale o reprezintă readucerea  României pe făgașul normalității, avându-se în vedere, derapajele și atacurile la statul de drept, al defunctei guvernări Dăncilă.

Liberalii rădăuțeni mizează pe simțul dezvoltat al electoratului, inclusiv pe maturitatea politică a acestora, demonstrată cu ocazia alegerilor din 26 mai. Organizația PNL Rădăuți reprezintă o echipă tânără și ambițioasă care combină entuziasmul cu experiența, promovând deschis în cadrul întâlnirilor electorale, valorile specifice unui stat de drept. Electoratul rădăuțean ne-a transmis un feedback pozitiv, apreciind onest proiectul politic al președintelui Iohannis, implicit rolul asumat de acesta în calitate de garant al statului de drept în fața ofensivei roșii.

Mizăm pe susținerea rădăuțenilor față de proiectul liberal al președintelui Iohannis,  ținând cont de prestația acestuia în actualul mandat, implicit de conștientizarea  situației dificile în care s-a aflat țara noastră în timpul nefastei guvernări PSD. Calendarul întâlnirilor electorale al PNL Rădăuți a fost definitivat și validat în cadrul unor ședințe lucrative, el fiind pus în practică începând cu prima zi efectivă de campanie electorală. El include o serie de întâlniri și dezbateri publice organizate în localitățile colegiului nostru electoral, având ca temă, locul și rolul  președintelui României în contextul priorităților pe termen mediu și lung ale țării noastre.

Prof. Dr. Daniel Hrenciuc,
Purtător de cuvânt,
Organizația PNL Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here