PNL Rădăuți a zdrobit PSD-ul în primul tur al alegerilor prezidențiale

0
1721
Presedintele Klaus Iohannis

„În municipiul Rădăuți condus de către o administrație PSD,  Klaus Iohannis (PNL) a câștigat detașat în fața Vioricăi Dăncilă. Acest rezultat reconfirmă scorul foarte bun obținut de către PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai,  demontând mitul de fief electoral al PSD în cazul localității noastre.

PNL-ul a câștigat  de o manieră clară în toate secțiile electorale ale municipiului, în pofida unei campanii denigratoare susținută de către administrația locală pesedistă. Rădăuțenii au confirmat prin vot, susținerea lor pentru recuperarea normalității și a statului de drept, fiind deciși să-și manifeste aceeași opțiune și pe 24 noiembrie.

Cu toate că Viorica Dăncilă a venit special în timpul campaniei electorale la Rădăuți, iar Nistor Tătar s-a angajat puternic în susținerea candidaturii acesteia, totuși, Klaus Iohannis, candidatul PNL a câștigat detașat. Mașina electorală a PSD Rădăuți a fost înfrântă de către echipa liberalilor rădăuțeni condusă de către deputatul Dumitru Mihalescul.

Rădăuțenii au conștientizat adevărata miză a  alegerilor prezidențiale și au votat corect pentru viitorul copiilor și nepoților lor. Au ales Europa, salvând astfel, România de la un traseu greșit impus de către guvernările PSD-ului.

Așteptăm cu multă încredere ziua de 24 noiembrie, pentru a tranșa prin vot, în mod democratic, alegerea lui Klaus Iohannis drept  președinte al României. Vă mulțumim, dragi rădăuțeni pentru votul Dvs! Doamne ajută!”

Prof. Dr. Daniel Hrenciuc,
Purtător de cuvânt,
Organizația municipală PNL Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here