Planificarea unei vacanțe perfecte la nisipurile de aur, în Bulgaria – Hotel Palm Beach

0
456

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe relaxante la plajă, împreună cu activități distractive pentru întreaga familie, Nisipurile de Aur este locul perfect pentru dvs. Hotelul Palm Beach oferă o gamă largă de activități pentru o vacanță memorabilă, de la plajă privată și centru spa la terenuri de tenis și bowling. În plus, puteți explora frumusețile stațiunii Nisipurile de Aur și să faceți excursii la locuri precum Cape Kaliakra și orașul Varna.

Mai jos v-am pregătit un plan de 7 zile cu activități de neuitat la un hotel all inclusive prima linie Nisipurile de Aur – Hotel Palm Beach.

Ziua 1: Sosire la hotel și relaxare la plajă

După sosirea la hotel, puteți verifica camera și apoi să vă bucurați de plaja privată a hotelului, care se află la doar 30 de metri de hotel. Profitați de băuturile răcoritoare oferite la Beach Bar și de mâncărurile incluse în regimul All Inclusive de la restaurantul principal. După-amiaza, puteți face o baie în piscina în aer liber sau în piscina interioară și să vă relaxați la centru spa al hotelului.

Ziua 2: Descoperirea stațiunii Nisipurile de Aur și bowling

Dimineața, puteți merge la o plimbare prin stațiunea Nisipurile de Aur, pentru a descoperi cele mai bune magazine și restaurante, și puteți să faceți cumpărături de suveniruri. După-amiaza, puteți încerca singura sală de bowling din stațiune, oferită de Hotelul Palm Beach, pentru a vă distra cu prietenii și familia.

Ziua 3: Activități în aer liber și petrecerea serii la hotel

În această zi, puteți încerca terenurile de tenis sau să jucați biliard sau tenis de masă cu prietenii. După-amiaza, puteți petrece timp cu familia la clubul pentru copii al hotelului, unde sunt organizate activități diverse. În seara acestei zile, puteți petrece seara la barul din holul hotelului sau la barul de la plajă și să vă bucurați de activitățile de animație organizate de hotel.

Ziua 4: Relaxare la centru spa

Acesta este momentul ideal pentru a vă bucura de serviciile de masaj și de frumusețe oferite de centru spa al hotelului. După masaj și tratamente de înfrumusețare, puteți să vă relaxați în saună sau să faceți o baie în piscina interioară.

Ziua 5: Plimbare cu barca și snorkeling

În această zi, puteți să închiriați o barcă sau să faceți o excursie cu barca și să admirați frumusețea mării. De asemenea, puteți încerca snorkeling-ul și să admirați lumea subacvatică. Seara, puteți să vă bucurați de petrecerea mini-disco la clubul pentru copii al hotelului sau să savurați mâncarea delicioasă de la restaurantul principal.

Ziua 6: Excursie la Cape Kaliakra

În această zi puteți să faceți o excursie la Cape Kaliakra, o peninsulă situată la aproximativ 20 km nord de Nisipurile de Aur, unde puteți vizita ruinele cetății și puteți admira vederile spectaculoase ale mării. După întoarcerea la hotel, puteți să vă relaxați la piscină sau la plajă.

Ziua 7: Excursie la Varna

Pentru ultima zi, puteți să faceți o excursie la Varna, al treilea oraș ca mărime din Bulgaria, situat la aproximativ 20 km sud de Nisipurile de Aur. Aici puteți vizita Muzeul Arheologic din Varna, catedrala ortodoxă din Varna sau grădinile marine din Varna. În seara acestei zile, puteți să vă bucurați de o cină de rămas-bun la restaurantul principal al hotelului sau să vă bucurați de o seară relaxantă la barul din holul hotelului.

Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care le puteți face în timpul unei vacanțe la Nisipurile de Aur la Hotel Palm Beach. Asigurați-vă că vă planificați zilele în așa fel încât să puteți să vă bucurați de tot ce această stațiune minunată are de oferit!

Hotelul Palm Beach oferă o gamă largă de activități, iar planul nostru de 7 zile vă va ajuta să explorați toate frumusețile stațiunii și împrejurimilor. Cu plaja privată la doar câțiva pași distanță, activitățile în aer liber și excursiile la locuri precum Cape Kaliakra și orașul Varna, această vacanță va fi memorabilă.

În plus, serviciile de calitate oferite de Hotelul Palm Beach și regimul All Inclusive vor face ca această vacanță să fie una dintre cele mai relaxante și distractive din viața dvs. Nu ratați ocazia de a vă face amintiri de neuitat în această stațiune magnifică!

Articol scris și redactat în cadrul competiției Spring SuperBlog 2023.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here