Pe 26 Mai, Rădăuțiul alege Europa

0
1247
Pe-26-Mai,-Radautiul-alege-Europa

Alegerile europarlamentare și referendumul din 26 mai, au devenit cele mai importante din ultimii ani. Miza lor este uriașă, depășind toate așteptările și previziunile specialiștilor. În eventualitatea unei rate scăzute de participare la vot, România își poate periclita serios parcursul său european obținut cu atâtea sacrificii.

În timpul actualei guvernări, asaltul asupra justiției a devenit sufocant, motiv pentru care pe 26 mai trebuie să votăm pentru Europa și DA la referendum. Astfel, demonstrăm forța votului nostru și implicit, odată cu el, dorința noastră de a rămâne în Europa.

După 30 de ani, românii sunt din nou chemați să-și reconfirme apartenența lor europeană, pusă la grea încercare de către eroii negativi ai actualei guvernări. Rădăuțenii trebuie să participe într-un număr cât mai mare la votul din 26 mai, confirmând astfel, apartenența lor la tradiția europeană a Bucovinei Istorice.

Votul din 26 mai reprezintă o investiție în viitorul copiilor noștri. De el depinde sănătatea Justiției, fără de care nu poate funcționa o societate democratică. Votând pentru Parlamentul European, votăm de fapt, pentru o cât mai bună reprezentare a eurodeputaților noștri, capabili și responsabili pentru destinul nostru de stat european, consolidat în plan intern și extern.

Puterea în democrația aparține cetățenilor și ea se exercită prin vot, de această dată pe 26 mai. Este nevoie așadar, să alegem corect pe data de 26 mai, atunci când trebuie să venim în număr cât mai mare în fața urnelor. Astfel, vom demonstra că ne pasă, susținând România și statului său european, implicit sănătatea democrației noastre, aflate acum în suferință, datorită manevrelor oculte ale actualei guvernări.

Cu toții ne dorim o România cinstită, curată, respectată și activă în Europa. Ne dorim promovarea onestă a valorilor, tradițiilor și obiceiurilor românești, precum și un viitor european pentru copii noștri într-o Europă prosperă!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here