Pastile de sare pentru mașina de spălat vase de la WORLDSALT

0
2520

Sarea pentru mașina de spălat vase este o sare compactă, adesea menționată și ca sare de regenerare. Poate fi folosită în mașinile de spălat vase, regenerând rășina în schimbătorul de ioni, astfel încât aceasta poate deduriza apa. Sarea sporește eficiența de curățare, care la rândul său oferă rezultate strălucitoare în procesul de spălare și protejează mașina de depunerile de calciu.

Sarea pentru mașina de spălat vase este un instrument excelent care contribuie ca unitatea să aibă eficiență maximă.

Compania WorldSalt Industries din Roman, județul Neamț, este un important producător de pastile și tablete pentru mașina de spălat vase. Sarea destinată spălării vaselor este reclistarizată, fiind de cea mai înaltă puritate.

Tablete Pastile de Sare

Pastilele se sare se dizolvă constant, fiind bine compactate.Ele se utilizează doar în rezervorul special al unității, luându-se în considerare sfaturile de utilizare ale producătorului. Cu ajutorul acestor pastile de sare produse și comercializate de către WorldSalt, vesela, paharele și tacâmurile vor deveni mai curate, fără pete de calcar și vor fi mult mai strălucitoare. Folosind aceste tablete care conțin sare extrapură, filtrul mașinii de spălat va fi protejat iar durata de utilizare a mașinii de spălat va crește.

Pastilele de sare de la WorldSalt se comercializează la cutii de 2.5 kg.

Compania WorldSalt Industries este o societate cu capital integral românesc care are în dotare echipamente moderne fiind specializată în producția tabletelor de sare și comercializarea diferitelor sortimente de sare gemă și reclistarizată.

Tablete de sare

Pe lângă pastilele de sare destinate mașinii de spălat vase, WorldSalt mai produce următoarele produse: tablete sau pastile din sare reclistarizată pentru dedurizrea apei, tablete sau pastile din sare marină pentru dedurizarea apei, tablete sau pastile odorizante din sare pentru pișoar, sare reclistarizată iodată, sare reclistarizată neiodată, sare marină iodată, sare marină neiodată, produse chimice pentru tratarea apei potabile, de piscină sau reziduale cum ar fi clor lichid, triplex, clor șok, clorură de var, clor granular, oxigen activ, ph minus, ph plus, floculant, antialge. De asemenea, alte produse marca WorldSalt ar fi produsele ecologice destinate deszăpezirii precum clorură de calciu tehnică sau clorură de magneziu și soluții aditiv AdBlue.

Întreaga gamă de produse are o calitate înaltă iar prețurile lor sunt competitive.

Societatea asigură consultanța necesară achiziționării celor mai bune produse specifice profilului de activitate al fiecărui client în parte. Produsele se pot livra oriunde în țară prin intermediul companiilor de transport partenere.

Worldsalt.ro

Poți afla mai multe detalii despre sarea destinată mașinii de spălat vase și poți cere o ofertă de preț personalizată la adresa web www.worldsalt.ro/tablete-pastile-sare.php.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here