ORIENT continuă dezvoltarea serviciilor de transport marfă internațional

0
2355

Transportul de mărfuri reprezintă o activitate dinamică şi complexă care ar trebui să fie caracterizată de siguranţă şi de eficienţă.

Compania de transport intern și internațional Orient SRL din Rădăuți, județul Suceava, are grijă să asigure cu profesionalism un transport sigur și eficient al mărfurilor primite, încă din anul 1991. În prezent, compania este lider pe zona de nord a țării în domeniul transporturilor și în sectorul caselor de expediții cu capital 100% românesc. Societatea acoperă toate ariile de transport marfă precum: rutier, agabaritic, maritim, feroviar și aerian.

Transport agabaritic

Datorită activității exemplare în domeniul transporturilor, numărului de curse efectuate în mod periodic și numărului mare de autocamioane, ORIENT a atras numeroși clienți naționali și internaționali.

Tipurile de marfă transportate acoperă toate ariile, de la produse alimentare, mărfuri generale, ADR, ORIENT având în posesie cele mai importante certificate de calitate ISO 9001 și Certificarea SGS a bunelor practici de producție, GMP+.

Echipa de angajați este un instrument foarte important în desfășurarea cu succes a activității firmei.

Complexitatea activității de organizare a transporturilor de marfă, a substanțelor speciale și periculoase sau a unor transporturi de elemente agabaritice impune prezența unor profesioniști care să corespundă oricărui palier de activitate. Astfel, de la șoferi profesioniști, electricieni și mecanici auto și până la personal specializat pentru operare pe calculator, activități de secretariat sau relații cu clienții, compania ORIENT dispune de o resursă umană aptă să asigure profesionalism și calitate oricărui tip de activități înscris în portofoliul firmei.

Transport marfa

După cum se observă, personalul calificat și dedicat activității firmei împreună cu gama largă de servicii complete, cotațiile avantajoase de prețuri, încadrarea în orarele de deplasare, disciplina exemplară în relația cu clientul, reprezintă avantaje competitive care diferențiază ORIENT de alte companii cu același domeniu de activitate.

ORIENT SRL dispune de un sistem avansat care permite monitorizarea exactă şi completă a fiecărui transport prin utilizarea unor sisteme avansate de tip GPS. Astfel, proprietarul mărfurilor încredinţate transportului poate afla în orice moment locaţia mărfii iar datorită acestei capacităţi, departamentul de expediţii prin personalul său specializat, poate furniza informaţii complete privind data exactă a livrării mărfii la destinaţie.

ORIENT continuă dezvoltarea serviciilor de transport marfă internațional prin deschiderea de noi sedii pe plan național și internațional, achiziționarea de noi camioane și investirea în resursa umană.

Banner Spedorient

În concluzie, compania ORIENT oferă o gamă largă și diversificată de servicii în domeniul transporturilor de marfă atât pe plan intern cât și pe plan extern. Consultă site-ul web www.spedorient.com/transport-marfa/ pentru a afla mai multe detalii despre compania Orient și despre serviciile sale.

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here