Orient Rădăuţi a devenit unul dintre cei mai importanţi operatori de transport agabaritic din România

0
166
Orient Rădăuţi a devenit unul dintre cei mai importanţi operatori de transport agabaritic din România

Transportul agabaritic este transportul mărfii care depășește greutățile și măsurile standard reglementate. Progresul tehnologic a facilitat transferul acestora, mărind gama de servicii de transport, precum și provocările logistice.

Traficul comercial este reglementat de reguli, reglementări, utilizări și obiceiuri care variază de la semnarea contractului până la implementarea vehiculelor specializate.

Transportul de marfă supradimensionat este un serviciu care a reprezentat întotdeauna o oportunitate de inovare.

Măsurile care reglementează acest tip de transport sunt orientate către siguranță, întrucât printre principalele încărcături din această categorie se numără materialele din industria grea, aeronautică, utilaje sau construcții.

Acest tip de marfă specială poate fi transportată cu camionul, nava sau avionul, însă pentru toate aceste modalități va fi nevoie de utilaje speciale care să o manipuleze și să o depoziteze în mod corespunzător, astfel încât să nu sufere nici un accident în timpul transportului.

Orient Rădăuţi – unul dintre cei mai importanţi operatori de transport agabaritic din România

Orient SRL este o companie de expediere de marfă specializată în gestionarea lanțurilor logistice și a operațiunilor de transport intern și internațional pentru mărfuri agabaritice.

Având în vedere că acest tip de transport special este extrem de complex, este necesar ca operatorul să aibă o vastă experiență. Acest lucru nu reprezintă o problemă pentru compania Orient, deoarece încă din anul 1991, a dobândit o bogată experieță, dovada fiind diferitele operațiuni pe care le-a efectuat cu succes.

De asemenea, este important să existe o echipă de profesioniști care să aibă cunoștințele tehnice necesare pentru a dezvolta acest tip de proiect de marfă.

Compania Orient are o vastă experiență în proiectarea de proiecte interne și internaționale de transport de mărfuri de dimensiuni mari și o echipă de profesioniști înalt specializați.

Echipa Orient este profesionistă, motiv pentru care poate proiecta întreaga operațiune de la început până la sfârșit: ridicarea mărfurilor agabaritice, transport la destinație, management vamal, manipulare etc.

La fel, datorită experienței poate planifica cel mai bun traseu și, bineînțeles, se poate ocupa de procesarea documentelor (transport, vamă etc.).

Obiectivul pe care îl au cei de la Orient este de a contribui la reducerea riscurilor și optimizarea tuturor operațiunilor de transport agabaritic, pentru marfa grea care trebuie manipulată și deplasată la cele mai înalte standarde de siguranță.

Compania are în dotare 30 de autocamioane special dotate cu truse ADR destinate transportului de mărfuri supradimensionate cu lungime maximă de 40 metri, lățime maximă de 8 metri, înălțime maximă de 4.5 metri și greutate maximă de 250 tone.

În plus, se utilizează remorci de tip megatrailer telescopice cu 3, 4, 5, 6 sau 8 axe dar și trailere modulare.

transport agabaritic

Este important de menționat că firma Orient este una dintre puținele companii din România care este acreditată pentru a presta servicii de transport agabaritic internațional în Europa.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here