OPORTUNITATE: Câştigă o vizită în instituţiile europene

0
938
Quiz Viitorul Uniunii Europene

Ești tânăr între 18 și 30 de ani? Vrei să ai un cuvânt de spus în viitorul Europei? Vrei să asculți ce au și alți tineri de spus despre asta?

Îți prezentăm o oportunitate pentru tineri – o consultare publică și la un concurs de dezbateri. Cu recompensă. 

La ultimele alegeri europene, în 2014, s-au prezentat la urne numai 28% dintre tinerii europeni. Tu ce așteptări ai de la apropiatele alegeri europene (Mai 2019)? Ele vor influența viitorul Europei și, cu siguranță, viitorul tău.

Centrul de Resurse pentru Politici Europene (CRPE) alături de SNSPA Relaţii Internationale lansează o consultare despre așteptările voastre de la alegerile și de la politica europeană. Vă invităm să vă gândiți și la viitorul Europei în care vreți voi să trăiți și să reușiți.

La sfârșitul acestei consultări ești invitat să participi la un concurs de dezbateri cu alți tineri din România și Grecia, organizat cu suportul tehnic al Asociației Române de Dezbateri Oratorie și Retorică ARDOR.

La sfârșitul programului, câștigătorii dezbaterii (12 tineri și lucrători de tineret din România și Grecia) vor avea parte de o vizită de studiu de o săptămâna la Bruxelles, în perioada 8-14 Aprilie 2019. Toate costurile acoperite.

Intră pe platformă, „Take the quiz” și povestește-ne cum vezi tu viitorul Uniunii Europene și înscrie-te la concursul de dezbateri. Și foarte important: mergi la vot în Mai 2019!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here