Oferta de dispensere și dozatoare de săpun lichid pentru HoReCa

0
1803
Dispenser sapun

Dozatorul de săpun lichid este recipientul care poate face ca baia sau toaleta să fie mai atractive, iar în mediul HoReCa,  asigură faptul ca personalul și clienții să respecte un stil de viață mai igienic. Dispenserul de săpun asigură ca mâinile membrilor care îl folosesc să fie întotdeauna curate

De obicei, partea de sus a pompei dozatoare de săpun este un buton care atunci când este împins, poate produce săpun. Săpunurile lichide, în comparație cu cele solide, sunt cunoscute a fi mai eficiente în spălarea mâinilor, deoarece pot ajunge în cele mai mici colțuri și crăpături ale mâinii cum ar fi între degetele sau sub unghii.

Dispenserul de săpun pentru baie este o modalitate excelentă în care se poate păstra săpunul. Distribuitorul de săpun este de asemenea mai economic, deoarece cantitatea de săpun eliberată este controlată. Dozatorul  de săpun este o modalitate excelentă de a oferi un aspect minunat băii.

Unul dintre principalele avantaje oferite de distribuitorul de săpun este faptul că acesta oferă acces facil la săpun pentru spălarea mâinilor și reprezintă o alternativă mai bună la săpunurile solide care sunt considerate neigienice.

O altă caracteristică incredibilă a dozatorului de săpun este minimizarea deșeurilor de săpun, astfel încât beneficiază de un avantaj economic dar este util și pentru mediu.

Pentru mediul HoReCa poți achiziționa dozatoare de săpun de la Best Distribution SRL, companie din Suceava care se ocupă de distribuția de produse de igienă și curățenie .

Dozatoarele de săpun sunt fabricate din materiale rezistente, pot fi utilizate multă vreme, sunt disponibile într-o gamă de diverse nuanțe în funcție de ambient și sunt ușor de utilizat în spațiile publice cum ar fi în restaurante, hoteluri, pensiuni, etc.

În continuare vom prezenta câteva produse care fac parte din gama de dozatoare de săpun ale societății Best Distribution:

  • Dozator de săpun lichid din inox ECO-J4080BR

Prețul acestui produs este de 120 lei, preț care nu include TVA. Dozatorul este confecționat din inox AISI 304 și din plastic ABS, este satinat, are o capacitate pentru circa 700 de utilizări, adică 800 ml, include un sistem de blocare cu cheie și are dimensiunile de 115x178x57 mm.

  • Dozator hibrid IntelliCare, alb

Prețul acestui produs este de 229 lei, preț care nu conține TVA. Dozatorul deține un senzor pentru sistemul IntelliCare și este fiabil pentru toate felurile de instituții unde este montat cum ar fi școli, grădinițe, cabinete medicale, spitale, birouri, etc.

  • Dozator manual IntelliCare, negru

Acest produs are prețul de 43.51 lei, preț fără TVA. Dozatorul se poate acționa manual și este potrivit pentru unități publice precum grădinițe, școli, spitale, cabinete medicale, etc.

Consultă magazinul online al celor de la Best Distribution, www.serveteledehartie.ro/66-dozatoare-de-sapun-lichid-spuma pentru a vedea întreaga ofertă de dispensere și dozatoare pentru săpun lichid și asigură un  mediu mai igienic în unitatea ta cumpărând produse de calitate de pe acest site.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here