Nord Electric – Automatizări porți batante și culisante

0
2765
automatizari porti

Beneficiile automatizării porților de securitate sunt ușor de înțeles. Te poți bucura de un nivel de securitate mai ridicat, de un control mai bun asupra accesului la proprietatea ta și de o mai mare comoditate.

Află mai multe detalii despre sistemele de automatizare și caracteristicile acestora, astfel încât să fii cât mai bine pregătit atunci când dorești să faci o asemenea investiție.

Cum funcționează?

Sistemul tipic de automatizare a porților utilizează un sistem de deschidere sau un operator. Acest dispozitiv este echipat cu un motor și funcționează pentru a deschide și a închide porțile. Este important să reții că diferitele tipuri de porți lucrează cu diferite tipuri de deschideri.

Deschizătorul este conectat la panou printr-un set de piese în mișcare. Aceste părți mobile fac posibilă deschiderea și închiderea. Din nou, există unele diferențe în ceea ce privește părțile și mecanismele utilizate de diferitele tipuri de porți.

Toate deschizătoarele moderne sunt echipate cu un receptor și sunt dotate cu un transmițător. Transmițătorul face deschiderea și închiderea ușoare, rapide și convenabile. Pur și simplu trebuie să-l îndrepți către poartă și să apeși butonul.

Avantajele automatizării porților

Cel mai important avantaj al instalării unei porți de acces automatizate este că ai abilitatea de a controla cine intră pe proprietatea ta sau cine iese. Cele mai multe porți includ funcții cum ar fi tastaturi codificate, interfoane și încuietori care funcționează automat.

Comoditatea este un alt factor important. Deoarece cele mai multe porți sunt automate, ele oferă funcții convenabile cum ar fi o tastatură, un control interior și un deschizător portabil pentru mașina ta. Nu va mai trebui niciodată să părăsești confortul mașinii pentru a deschide poarta în condiții meteorologice nefavorabile sau în alte circumstanțe nedorite.

Compania Nord Electric din Fălticeni, județul Suceava oferă proiectarea și instalarea porților automatizate integrate cu cele mai recente caracteristici tehnologice.

Profesioniștii calificați Nord Electric se străduiesc să ajute atât clienții rezidențiali, cât și pe cei comerciali să aleagă cele mai avantajoase metode potrivite nevoilor lor de securitate și de confidențialitate.

Nord Electric automatizează atât porți batante cât și porți culisante. Automatizarea porților batante oferă un confort sporit eliminând efortul uman, acestea funcționând doar prin simpla apăsare a unui buton.

Automatizarea porților culisante poate funcționa pentru diferite mărimi ale porților, indiferent de greutatea lor și de condițiile de mediu, această metodă fiind potrivită atât pentru mediul rezidențial cât și pentru cel industrial.

Află mai multe detalii despre compania Nord Electric și despre sistemele de automatizare a porților direct de pe site-ul web www.tihan.ro/automatizari-porti.php.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here