Modele de garduri metalice asortate cu acoperișul casei

0
5742
sistem gard metalic BAVARIA
Gard metalic BAVARIA

Noile tendinţe de amenajare a spaţiului din jurul casei includ asortarea acoperișului cu un gard metalic realizat din tablă tip ţiglă. Rezultă astfel o potrivire perfectă și o imagine armonioasă a întregului ansamblu de casă, curte și gard.

Firma MIHU ACOPERIȘURI cu depozite în Suceava și Vicov a profitat de această tendinţă din piaţă pentru a dezvolta propriile garduri: BAVARIA, T18, ELEVATIE sau TION sunt câteva dintre cele mai populare modele de garduri produse din tablă tip ţiglă metalică sau tablă cutată de cea mai bună calitate de la Blachotrapez, unul dintre cei mai importanţi producători europeni de materiale pentru acoperișuri și acum și garduri, prezent în România cu două unităţi de producţie la Baia Mare și Ploiești, cu o capacitate totală de producţie de 7 milioane de metri pătraţi de tablă anual.

Vă prezentăm mai jos imagini de la câteva lucrări reprezentative acoperiș/gard executate în judeţul Suceava de MIHU ACOPERIȘURI.

garduri metalice
Gard metalic BAVARIA PLUS
Sistem de gard metalic T18
Gard metalic T18
sistem gard metalic BAVARIA
Gard metalic BAVARIA

Accesează website-ul www.acoperisuri-mihu.ro/garduri/ pentru mai multe informaţii despre modelele de garduri metalice disponibile, intră în secţiunea Lucrări pentru a vedea exact cum arată gardurile executate deja.

Magazin online: www.mihushop.ro/garduri

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here