MIHU a deschis un nou depozit de materiale pentru acoperișuri în orașul Vicov

0
1613
Hala Acoperisuri MIHU

Compania Acoperișuri Mihu din Ipotești, județul Suceava comercializează o gamă variată de materiale pentru acoperișuri metalice. Mai multe variante de tablă tip țiglă metalică, tablă cutată, accesorii pentru acoperiș și componente pentru sisteme pluviale fac parte din oferta firmei pentru a construi un acoperiș deosebit.

De curând, compania a deschis un nou depozit, în orașul Vicov din județul Suceava pentru a fi cât mai aproape de locuitorii din acea zonă cu materiale de calitate. Depozitul se află pe Calea Cernăuți, numărul 211F.

Un acoperiș metalic realizat cu produse achiziționate de la cei de la Mihu este o opțiune de acoperiș durabilă care nu necesită o întreținere deosebită în cei aproximativ 50 de ani, cât are durata de viață această investiție.

Acoperișuri Metalice Mihu este partener oficial Blachotrapez, un producător de renume care furnizează doar produse de top și garanții solide. Finisajele aplicate din fabrică oferă rezistență la coroziune și opțiuni variate de culoare din care se poate alege.

De asemenea, comerciantul oferă mai multe opțiuni de stil, ceea ce face ușoară găsirea unui aspect care să completeze și să îmbunătățească locuința.

Toate variantele de acoperiș disponibile la Mihu conferă frumusețe, longevitate, eficiență energetică oricărui imobil unde sunt instalate.

Clienții pot alege din 6 modele de tablă tip țiglă numite Germania Simetric, Germania Simetric Plus, Kingas, Kingas Eco Plus, Janosik și Diament și din 5 modele de tablă cutată, T8, T14, T18, T35 și T50. Toate învelitorile diferă în funcție de compozițe, finisaje, culoare, dimensiune și grosime.

Nici un acoperiș nu este complet fără instalarea unor accesorii. Mihu oferă spre comercializare coșuri de aerisire, folii de acoperiș, benzi pentru coamă de acoperiș și etanșeizante, sisteme și elemente de fixare, sisteme de etanșeizare, ferestre de acoperiș, jgheaburi și burlane. Toate acestea contribuie la creșterea rezistenței și la izolarea sa.

Contactează echipa Acoperișuri Mihu pentru a afla ce materiale pentru acoperiș sunt cele mai potrivite pentru imobilul tău. Specialiștii firmei sunt bucuroși să te ajute cu opinii de specialitate și cu oferte care se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale. Pe lângă consultanță, reprezentanții firmei se ocupă de măsurătorile necesare stabilirii necesarului de materiale în mod gratuit, de transportul produselor și de montajul acoperișului propriu zis. Dacă nu ai posibilitatea de a achita valoarea materialelor integral, compania îți dă posibilitatea de a achita produsele în rate.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here