Medicul rădăuțean Tudor Cocerhan invitat în calitate de speaker la un simpozion din Sao Paolo dedicat implanturilor ceramice

0
4589

Medicul rădăuțean, Tudor Cocerhan a fost invitat în calitate de speaker la Sao PauloBrazilia la cea de-a doua ediție a Simpozionului din America de Sud dedicat Implanturilor Ceramice.

Tudor Cocerhan este un medic stomatolog de SUCCES din Rădăuți ce a absolvit Colegiul de Tehnică Dentară, apoi Universitatea de Medicină Dentară. Medicul provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul stomatologic, tatăl său fiind tehnician dentar peste 40 de ani, iar fratele său activând în același domeniu. Acesta este expert în implanturi ceramice de peste 7 ani.

Tehnica dentară constituie un avantaj major în practica de zi cu zi, întrucât poate controla procesul tehnologic al laboratorului de la început până la final. Medicul are nenumărate cursuri și specializări în Spania, Germania, Franța, Statele Unite ale Americii și Polonia cu renumiți profesori și somități în domeniul stomatologiei.

Centru recunoscut al BTI – Biotechnology în domeniul medicinii regenerative PRGF – Plasma cu factori de creștere și celule stem.

Acesta a fost invitat la conferințe internaționale pe tema implanturilor ceramice. De asemenea a fost invitat ca speaker la congresul internațional Academy of Ceramic Implantology din San Diego, SUA, în februarie 2018 alături de cei mai mari profesioniști în domeniu din întreaga lume.

Mai mult decât atât, Tudor Cocerhan este ambasador pentru fundația Clean Implant Foundation Berlin Germania.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here