MAX FAMILY Suceava închiriază apartamente în regim hotelier

0
3335
Apartamente-regim-hotelier-suceava

Dacă ai nevoie de o cazare în care să resimți confortul de acasă dar care să ofere avantajele unui hotel, atunci un apartament în regim hotelier este soluția nevoilor tale.

Te poți bucura de intimitatea de care ai nevoie în unul din apartamentele Max Family din Suceava. Atât în Max Family 1 cât și Max Family 2 te poți bucura de independență într-un mediu prietenos. Acestea includ facilitățile moderne de acasă dar mai multă liniște decât un hotel.

În ambele apartamente principalul avantaj al cazării este constituit de spațiul generos și de confortul sporit al locuințelor. De asemenea, faptul că sunt complet echipate și situate în zone rezidențiale ale orașului Suceava oferă o calitate/ preț foarte atractivă.

Intimitatea și confortul pe care le poți avea pot da impresia că nu ești într-o casă străină ci te vei simți ca și cum ai fi acasă.

Un alt avantaj al acestui tip de cazare este confidențialitatea și individualitatea oferită.

Cazare-Suceava

Apartamentul Max Family 1 este amplasat la ieșirea din Suceava, într-o  zonă rezidențială, în Sfântu Ilie. Locația se poate închiria atât pe termen scurt cât și pe termen lung. O noapte de cazare are prețul de 180 lei, iar dacă se optează pentru o perioadă mai mare de 10 nopți, prețul va fi de 160 lei/ noapte.

Apartamentul dispune de un dormitor cu pat matrimonial, living open space cu bucătăria și zonă de servit masa, baie complet utilată. Ca și dotări principale putem enumera cele 2 TV-uri cu ecran plat și cu canale recepționate prin cablu, mașină de spălat haine și acces nelimitat la Wi-Fi. Grădina proprietății este perfectă pentru ca oaspeții să se relaxeze în aer liber.

Max Family 1 a fost ales pe parcursul timpului și de către miri ca punct de plecare pentru unul dintre aceștia. Prețul de închiriere pentru ziua nunții este de 300 lei.

Apartament-suceava

Max Family 2 este amplasat în Obcini și este un spațiu primitor și  mobilat având ca principale dotări mașină de spălat haine, bucătărie complet echipată. Prețul pentru o noapte de cazare este 180 lei, iar prețul cazării pentru o perioadă mai mare de 10 nopți este de 160 lei/ noapte.

Te invităm să te relaxezi și să profiți de avantajele unei șederi optime în unul dintre cele două apartamente Max Family. Află  mai multe detalii despre aceste proprietăți pe site-ul web www.maxfamily.ro sau la numărul de telefon 0748 360 845.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here