Marius Jurovschi a donat premiul câștigat la Campionatul Naţional de Skandenberg de la Rădăuți

0
676
Marius Jurovschi si Andrei Chipreanov la Asociatia Luptam cu Autismul

Campionul MARIUS JUROVSCHI a donat Asociației „Luptăm cu autismul”, de la Dornești, județul Suceava, premiul pe care l-a câștigat la Campionatul Naţional de Skandenberg de la Rădăuți, 2021.

La brațul stâng, acesta s-a clasat pe locul întâi, la categoria 110 kilograme, și pe locul al doilea la Open. Din propriul buzunar, MARIUS JUROVSCHI a dublat premiul de 2.500 de lei, pe care l-a câștigat, astfel că 5.000 de lei au ajuns la copiii cu autism din zona Rădăuţiului.

Prin terapeutul EDISON MUHA, Asociaţia „Luptăm cu autismul” asigură, constant, terapie 3C pentru zeci de copii cu autism. Fondatoarea Asociaţiei este LILIANA ŞTEFĂNESI, ea însăși mamă de copil cu autism. Sponsorizările sunt singura sursă de susținere financiară. Părinții și copiii care solicită terapie sunt tot mai mulți, iar banii, puțini.

Prin gestul său, MARIUS JUROVSCHI dorește să aducă în atenția publică dificila lupta pentru integrarea în societate a copiilor cu autism, dar și să determine pe cât mai mulți dintre noi la implicare, prin donații. Banii și ajutorul nostru pot susține terapia acestor copii și existența Asociației „Luptăm cu autismul”, singura speranță din zona Rădăuţiului pentru copiii cu autism și părinții lor.

Cea mai mare victorie este bunătatea.

DONAȚII

Cont bancar:
RO60BRDE340SV48039123400
Asociaţia „Luptăm cu autismul”, Dorneşti
Liliana Ştefănesi
Tel. 0740.431.497

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here