Marea Deschidere SuperKebab DriveThru cu program de până la 3 dimineața

0
1555

SuperKebab, deschide Sâmbătă, 28.01.2023, cel mai nou DriveThru de tip fast food din oraș. Marea Deschidere va avea loc începând cu ora 10:00 și cei prezenți vor avea parte de surprize.

Locația se află pe Calea Bucovinei, prezintă clienților o ofertă specială de mic dejun gustos cu o cafea aromată și un meniu variat de produse de tip fast food.

Pe lângă oferta de mic dejun, SuperKebab se mândrește si cu programul său extins, fiind deschis pâna la 3 dimineața. Astfel, indiferent de ora la care te trezești sau de ora la care termini programul, poți să te opresti la SuperKebab să savurezi o masă delicioasă.

Meniul fast food variat oferit de SuperKebab include tot ce iți poate dori inima – de la burgeri și cartofi prăjiți, la shaorma și kebab. Sunt disponibile și opțiuni vegetariene, pentru cei care urmează o dietă fara carne.

SuperKebab este o alegere excelentă pentru cei care doresc să savureze o masă gustoasă, preparată foarte rapid, indiferent de ora din zi sau din noapte, și care caută o varietate de opțiuni fast food. Nu ezita să te oprești la SuperKebab și să te bucuri de cafeaua aromată, mâncarea gustoasă și programul extins.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here