Machiaj pentru femei de peste 50 de ani

0
780
Ruj femei

Unul dintre cele mai importante moduri de a avea grijă de pielea ta odată cu înaintarea în vârstă este să folosești crema hidratanta. Reduceți semnele îmbătrânirii prin aplicarea cremei de noapte și de zi. Alege machiajul care are deja hidratant în el pentru a evita machiajul care face ridurile mai vizibile. În plus, alegeți culori de machiaj care vă flatează pielea și atrage atenția de la orice semne de îmbătrânire. Mergeți pentru culori de farduri  care sunt ușoare și naturale.

Aplicați hidratant zilnic înainte de a vă aplica machiajul. Hidratantul îți menține pielea hidratată și ajută la evitarea deteriorarii  machiajului. Puneți cremă de zi și cremă de noapte, chiar dacă nu purtați machiaj în acea zi.

Știți că unele produse de machiaj vin cu hidratant în ele. Găsiți un hidratant nuanțat pentru zile în care nu aveți nevoie de acoperire completă. Alegeți și un produs de buze care are și hidratant în el, pentru a evita cremele din jurul buzelor si, ulterior, acele riduri in jurul gurii.

Nu supraîncărcați fața cu fond de ten. Aplicați ușor fondul de ten pentru a-ți scoate în evidență nuanța pielii, dar nu coaja de pe pielea ta. Alege fond de ten care se potrivește strâns tonului tău.

Stick cu culori clasice de machiaj. Nu încercați să țineți pasul cu tendințele examinate în revistele de modă. Unul dintre beneficiile de a avea peste 50 de ani este că ar trebui să te cunoști foarte bine pe tine și  pielea ta.

Alege un ruj roz deschiz Ardell. Rozul deschis este măgulitor fără să arăți ca și cum ai încerca prea mult. Purtați rujul roz deschis zi cu zi și chiar si când nu  vă machiati ochii.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here