Liberalii rădăuțeni au sărbătorit 148 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal

0
437

Organizația Partidului Național Liberal filiala Rădăuți, condusă de primarul municipiului Bogdan Loghin, a sărbătorit pe 24 Mai 202, 148 de ani de la înființarea celui mai vechi partid din Uniunea Europeană.

Membrii organizației PNL Rădăuți, cât și cei din TNL Rădăuți s-au adunat în fața bustului lui Gheorghe Flondor și au ținut o mică festivitate, dar și un moment de reculegere.

Gheorghe Flondor (1892-1976) a fost un om politic bucovinean, fiind fiul compozitorului Tudor de Flondor și nepotul de frate al lui Iancu Flondor, conducător al Partidului Național Român din Bucovina și viitor președinte al Adunării Constituante care a votat Unirea Bucovinei cu România. Acesta a fost deputat și senator PNL de Rădăuți.

Organizația PNL Rădăuți a transmis pe pagina de Facebook:

„Se împlinesc, astăzi, 148 de ani de existență a Partidului Național Liberal, cel mai vechi partid din Uniunea Europeană.

La invitația președintelui PNL Rădăuți, domnul primar Bogdan Loghin, am ales ca în această zi să ne întâlnim într-un cadru festiv pentru a ne bucura împreună de momentele petrecute de-a lungul timpului în cadrul organizației noastre!

La mulți ani dragi colegi de pretutindeni!

La mulți ani PNL!”

Liberalii seniori și tineri s-au felicitat și au celebrat cu o felie de tort aniversar.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here