La CarpetHouse Suceava găseşti covorul visurilor tale

0
8406
magazin covoare online

CarpetHouse este cel mai mare magazin de covoare din Bucovina, deschis în complexul comercial Iulius Mall Suceava. Aici găsiţi permanent pe stoc cea mai diversificată ofertă ce include 22 de colecţii realizate din 4 compoziţii diferite, 19 modele de covoare de lână, 7 modele din poliester, 54 modele din acril şi 65 modele din polipropilenă. Dacă eşti în căutarea covoarelor pentru locuinţa ta, merită să faci o vizită showroom-ului CarpetHouse din Suceava pentru a te convinge de calitatea produselor.

Dacă nu te poţi deplasa în locaţia fizică, este bine de ştiut că toate covoarele pot fi achiziţionate şi din magazinul online www.carpethouse.ro, se asigură transport în toată ţara, GRATUIT pentru comenzi în valoare de peste 500 de lei.

Poţi urmări pagina lor de Facebook www.facebook.com/carpethouseSuceava/ pentru a fi la curent cu promoţiile, din când în când apar reduceri semnificative de preţuri. Tot aici, clienţii mulţumiţi trimit poze cu covoarele achiziţionate şi îţi poţi face mai uşor o impresie despre cum arată covorul într-un ambient sau altul.

Vă prezentăm câteva fotografii trimise de clienţii CarpetHouse cu unele din cele mai populare modele de covoare.

Data viitoare când vizitezi Iulius Mall Suceava nu uita să intri şi pe la CarpetHouse.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here