Iohannis se află pe primul loc în preferințele rădăuțenilor

0
1042
Presedinte Romania Klaus Iohannis

„Duminică, 10 noiembrie rădăuțenii sunt chemați să se prezinte din nou la vot.  Electoratul rădăuțean va da astfel, măsura susținerii sale pentru democrație, pentru reIntroducerea normalității în România, o țară a cărui regim politic a avut  mult de suferit în anii guvernărilor pesediste.

În ultima lună, PNL Rădăuți a fost puternic conectat la febra alegerilor prezidențiale,  având permanent în față,  conștiința misiunii sale civice în efortul  de  reconstruire a democrației. Echipa de campanie a liberalilor rădăuțeni a fost permanent în mijlocul cetățenilor, preluând întrebările electoratului și oferind lămuririle aferente neliniștilor exprimate de către unii locuitori.

Este limpede că Iohannis a  reușit să salveze democrația, ținând piept asalturilor concertate ale PSD-ului. Meritul său este reprezentat de reușita salvgardării societății democratice într-un context extrem de vitreg. Rădăuțenii au înțeles importanța și semnificația acțiunilor lui Iohannis, drept dovadă fiind angajamentul lor sincer de a se prezenta într-un  număr cât mai mare la vot, duminică.

Organizația PNL Rădăuți speră într-un rezultat electoral deosebit, întrucât a desfășurat o campanie onestă și deschisă, mizând pe discuții față în față, pe măsura temei  acestei campanii electorale. Multe familii din zona Rădăuți au rude plecate în străinătate, tocmai din cauza politicii falimentare a  guvernelor PSD. Este momentul să ne gândim la ei și la viitorul copiilor și nepoților noștri. Să votăm prin urmare, cu mintea și cu inima pentru o Românie demnă, normală și europeană! Să respectăm votul dat pe 26 mai și să ținem cont de nevoile și interesele reale ale tuturor românilor!

Să votăm Iohannis, Președinte al României!

Vă mulțumim anticipat dragi rădăuțeni!

Prof. Dr. Daniel Hrenciuc,
Purtător de cuvânt, PNL Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here