Invitație la Consultarea Publică pentru Planul de Mobilitate Urbană Durabilă în Rădăuți

0
289

Primăria Municipiului Rădăuți a lansat o invitație deschisă pentru toți cetățenii interesați să participe la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD). Această inițiativă face parte dintr-un proiect amplu, finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), cu scopul de a dezvolta un plan strategic pentru gestionarea mobilității în oraș și pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) este o componentă vitală pentru dezvoltarea durabilă a orașelor și a zonelor urbane. Acesta vizează analiza și optimizarea tuturor aspectelor legate de mobilitatea urbană, de la transportul public și infrastructura rutieră până la promovarea transportului ecologic și reducerea impactului asupra mediului.

Invitația adresată comunității rădăuțene vine în contextul în care planificarea strategică a mobilității este esențială pentru crearea unui oraș mai prietenos cu mediul și pentru îmbunătățirea calității vieții. Cetățenii sunt invitați să participe la activitatea de Consultare Publică și Grup de Lucru, programată pentru data de 1 februarie 2024, la sediul Primăriei Municipiului Rădăuți.

Această consultare deschisă oferă cetățenilor oportunitatea de a-și exprima opiniile, preocupările și sugestiile cu privire la mobilitatea urbană. Fie că este vorba de probleme legate de trafic, infrastructură, transport public sau oricare alt aspect al mobilității, cetățenii pot aduce contribuții semnificative la modelarea viitorului mobilității în Municipiul Rădăuți.

Primarul Municipiului Rădăuți, alături de echipa de proiect PMUD, încurajează participarea activă a cetățenilor și subliniază importanța consultării publice în procesul de elaborare a planului. Astfel, Primăria Municipiului Rădăuți a deschis ușa dialogului cu cetățenii și îi așteaptă în număr cât mai mare la evenimentul programat. Aceasta este o ocazie de a face parte din procesul de planificare urbană și de a contribui la transformarea Rădăuțiului într-un oraș mai prietenos, mai sigur și mai sustenabil pentru toți locuitorii săi.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here