Incendiu devastator în Râșca: Primarul, Ionuț Andreica face apel la solidaritate pentru familia afectată

0
386

Sâmbătă, 13 Mai 2023, pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni au intervenit în colaborare cu lucrători ai SVSU Râșca, Bogdănești și Cornu Luncii pentru a localiza și lichida un incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Râșca. Echipajele de intervenție au sosit la locul evenimentului cu cinci autospeciale de stingere, mobilizându-se rapid pentru a face față situației de urgență.

În urma incendiului, anexele gospodărești construite din lemn, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, precum și acoperișul casei de locuit, în suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, au fost complet distruse. De asemenea, tavanul casei de locuit și bunurile din interior au suferit deteriorări semnificative.

Primarul comunei Râșca, Ionuț Andreica, a adresat un apel la unitate și solidaritate în aceste momente dificile pentru familia care se confruntă cu această tragedie. Familia Luca Irina, înzestrată cu trei copii, inclusiv un bebeluș de doar trei luni, a fost grav afectată de incendiu, pierzându-și în întregime locuința și toate bunurile.

„În urma incendiului devastator care a afectat gospodăria familiei Luca Irina, într-o proporție de 100%, toți membrii familiei se află acum într-o situație dificilă, rămânând fără un adăpost. Fac un apel către toți concetățenii noștri să ne solidarizăm și să îi sprijinim pe acești oameni în reconstruirea gospodăriei lor. Vă rog să luați legătura directă cu familia afectată, pentru a le arăta că nu sunt singuri și că suntem alături de ei în această perioadă dificilă. Vă mulțumesc!”, a transmis primarul Ionuț Andreica.

Oricine dorește să se alăture acestei cauze nobile poate lua legătura directă cu familia greu încercată la numărul de telefon 0755 471 844.

Donațiile pot fi făcute în conturile bancare ale familiei, după cum urmează:

Cont EURO: RO95BTRLEURCRT0CK0616201
Cont RON  : RO51BTRLRONCRT0CK0616201

Îndemnăm toți membrii comunității să ofere sprijin și să contribuie în orice măsură posibilă pentru a ajuta familia să-și reconstruiască viața și să aibă din nou o stabilitate financiară.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here