Importanța alegerii salonului de înfrumusețare potrivit

0
172

Desigur, tăierea și vopsirea părului acasă este o alternativă mult mai ieftină și care consumă mai puțin timp și s-ar putea să fii încrezător că știi exact ce faci… Dar te-ai gândit vreodată la cât de multe daune și stres ai putea cauza părului tău ?

Utilizarea instrumentelor și produselor incorecte ar putea duce direct la dezastru. Dacă încercați să vă tăiați părul acasă folosind foarfece obișnuite, poate crea mai multe vârfuri despicate atunci când credeți că scăpați de ele.

Există, de asemenea, șansa ca să ajungi să-ți tunzi părul neuniform sau să iasă mai scurt decât ai planificat inițial, lăsându-te să mergi la un salon pentru a-l repara și fiind nevoit să tunzi mai mult păr decât ai planificat inițial. Tăierea părului necesită tehnică și luarea în considerare a lucrurilor precum unghiurile și straturile și numai stilistul tău știe dacă părul tău ar trebui să fie ud sau uscat în timp ce îl tunzi.

Când vine vorba de vopsirea părului, vopselele la cutie nu par să vă dăuneze părul, nu-i așa? Vopseaua nu numai că vă pătează pielea și scalpul, dar conține și substanțe chimice dăunătoare care vă pot deteriora scalpul și vă pot usca părul dacă nu sunt utilizate corespunzător. Chiar dacă cutia poate arăta ca culoarea pe care o alegeți, ar putea ajunge la o culoare complet diferită decât ați planificat inițial.

Doar un hairstylist instruit va ști ce combinație de culori să amestece, pentru a-ți oferi rezultatele pe care le dorești. Dacă părul tău este uscat de la început, acest lucru l-ar putea deteriora și mai mult, provocându-l să se rupă. Acest proces ar trebui să fie personalizat pentru tipul dvs. de păr specific, dar vopseaua de păr comercială este făcută pentru o gamă largă de tipuri de păr și de aceea rezultatele sunt atât de inconsecvente. Gândește-te…Dacă ai părul blond și ai aplicat și culoare închisă, intensitatea culorii ar fi mult mai puternică decât dacă aceeași culoare ar fi aplicată pe părul unei bruneți.

Aceste vopsele tind să se estompeze mai repede, spre deosebire de vopsirea profesională a părului, din cauza inconsecvenței cantității de peroxid și agenți de colorare utilizate. Vopselele comerciale conțin o singură formulă, lăsându-vă cu o singură culoare netedă. De obicei, profesioniștii amestecă în câteva culori diferite pentru a da culorii părului mai multă profunzime, ceea ce necesită, de asemenea, dezvoltatori diferiți la diferite puncte forte și timpi de lăsare separati.

Data viitoare când vă gândiți să vă schimbați coafura, sunați la salonul local Cut and Go, și programați-vă. Vizitarea unui salon de coafură pentru culoarea părului sau tunsoare, va fi și mult mai sigură și mai precisă pentru părul tău. Salonul nostru

vă poate oferi, de asemenea, o gamă largă de opțiuni pentru culoarea părului. Nu cheltuiți timp și bani stricându-vă părul și riscați să vă tunsați neuniform sau să vă distrugeți culoarea părului, atunci când puteți vizita cu ușurință salonul de coafură Altamoda și o faceți corect prima dată.

Salonul de coafură Cut and Go este salonul specializat în culoarea părului, tunsori, folii, extensii, balayage, ombré și multe altele. Vizitele sunt întotdeauna binevenite, deși sunt recomandate cu tărie programările.

Programările online sunt mult mai ușor de facilitat prin intermediul aplicației Stailer. Dacă ai un salon, înregistrează-l și tu pe Stailer, vei beneficia de toate avantajele care vin o dată cu platforma și gama ta de clienți va crește.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here