Imobiliare Rădăuți prezintă Ansamblul Rezidențial „Modern Residence”

0
1416

Siguranța, confortul și luxul sunt caracteristicile principale ale noului Ansamblu Rezidențial Modern Residence din Rădăuți, care oferă proprietarilor oportunitatea de a trăi într-un mediu modern și confortabil, într-un cadru liniștit și verde.

Agenția Imobiliare Rădăuți prezintă „Modern Residence”, ansamblul format din 11 case moderne construite cu materiale de calitate superioară, ce garantează durabilitatea și siguranța proprietăților.

Fiecare proprietate din ansamblu este construită cu beton B350 la stâlpi și beton B300 la placă, iar caramida aleasă este cea Premium de la Cemacon. Proprietățile vor avea izolație de polistiren de 12 cm și densitate de 100, iar geamurile tripan, cu profil de 7 camere și inserții în sticlă pentru un design atractiv, oferă proprietarilor o izolare acustică și termică deosebită. Ușile exterioare vor fi prevăzute cu un sistem Day and Night pentru siguranța proprietarilor.

Dotările și finisajele oferite sunt de calitate superioară, iar proprietarii vor beneficia de o gamă largă de facilități pentru a se bucura de confortul și luxul de care au nevoie. Fiecare proprietate din ansamblu va avea încălzire în pardoseală, izolație sub încălzire de 7 cm, centrală termică pe gaz și panouri fotovoltaice pentru energie electrică. Ușile premium, gresia și faianța, parchetul de calitate superioară și băile complet utilate oferă proprietarilor confortul și luxul de care au nevoie.

Ansamblul Rezidențial „Modern Residence” este locul ideal pentru familii și persoanele care își doresc să trăiască într-un mediu modern și confortabil, cu toate facilitățile necesare pentru un stil de viață urban. Fiecare proprietate din ansamblu va beneficia de 2 locuri de parcare, astfel încât proprietarii să se bucure de un confort sporit.

„Suntem mândri să prezentăm acest nou concept rezidențial, care va oferi proprietarilor un mediu modern și confortabil, într-un cadru liniștit și verde.” a declarat expertul imobiliar Eduard Neacșu.

Fiecare proprietate este construită cu materiale de calitate superioară, garantând astfel siguranța și durabilitatea locuinței”, a declarat directorul proiectului, Ion Popescu. Ansamblul Rezidențial Modern Residence este situat într-o zonă liniștită și verde din Rădăuți, cu acces facil la transportul public, magazine și facilități de agrement.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul nostru sau contactați-ne pentru a programa o vizită la locație. În concluzie, Ansamblul Rezidențial „Modern Residence” reprezintă o oportunitate unică de a vă face o casă modernă și confortabilă, într-un mediu liniștit și verde, dar totodată aproape de centrul orașului.

„Fie că sunteți o familie tânără sau căutați un loc de relaxare într-un mediu de calitate, Modern Residence este alegerea perfectă. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe informații despre proiect sau să solicitați o ofertă personalizată, vă invităm să ne contactați prin intermediul site-ului nostru sau prin telefon.

Echipa noastră de profesioniști va fi bucuroasă să vă ofere toate informațiile necesare și să vă ajute să vă alegeți casa visurilor voastre. Nu pierdeți această oportunitate unică și luați legătura cu noi astăzi!”

INFORMAȚII DE CONTACT

Website: www.modern-residence.ro
Telefon: 0747 532 559
Email: office@imobiliare-radauti.ro

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here