Iată care sunt cele 4 asigurări necesare oricărui rădăuțean precaut!

0
619

Lumea a devenit din ce în ce mai nesigură, iar după cum o arată ultimele evenimente la nivel global, o poliță de asigurare pare a deveni din ce în ce mai necesară. Fie că stai în Rădăuți, fie că locuiești în orice alt oraș din România, trebuie să iei în calcul că o asigurare bună te poate scăpa, la nevoie, de multe bătăi de cap.

În ziua de astăzi, există extrem de multe companii de asigurări, fiecare oferind produse cu acoperiri diverse, iar ce ți-ar recomanda orice rădăuțean este să te gândești cel puțin la cele 4 polițe de mai jos.

Iată 4 tipuri de asigurări necesare oricărui rădăuțean precaut:

  1. Asigurarea pentru locuință este de bază

Orice persoană din Rădăuți, care se gândește la viitor, ia în calcul încheierea unei polițe de asigurări pentru locuință, pentru a-și ști mereu casa în siguranță. De exemplu, nu trebuie să te gândești că o asigurare pentru apartamentul sau pentru casa ta este necesară doar în caz de calamități naturale.

O asemenea poliță facultativă este o măsură de precauție, care îți va veni în ajutor și în momentul în care te inundă un vecin sau în cazul unui incendiu. De exemplu, firma de asigurări Gothaer oferă asigurări pentru locuințe la prețuri competitive, iar tu vei putea sta liniștit, deoarece vei fi în siguranță dacă se produc riscurile asigurate pentru care ai optat.

  1. Asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate este absolut necesară în vacanțe

Pentru rădăuțenii cu dor de ducă, o asigurare pentru călătorie este ca o mănușă. Aceasta este ideală pentru cei care călătoresc în afara țării, pentru că, numai așa, pot ști sigur că, în eventualitatea unui accident sau a unui eveniment neprevăzut, costurile de spitalizare și tratament vor fi acoperite.

Nu este nimic mai neplăcut decât să ajungi la doctor când ești într-o vacanță în străinătate, mai ales când vei vedea nota de plată. Tocmai de aceea, oamenii chibzuiți vor acționa din timp și își vor încheia o poliță de asigurări de fiecare dată când pleacă în concediu.

O asigurare de călătorie nu are în vedere doar plata tratamentului medical, ci și acoperirea costurilor pentru bagaje pierdute sau diverse bunuri furate. Fiecare poliță cuprinde diverse acoperiri, așadar nu uita să citești cu atenție contractul înainte de achiziție.

  1. Asigurarea CASCO are grijă de mașina ta

Șoferii rădăuțeni știu cât de neplăcute sunt accidentele în trafic. Chiar dacă ele nu se soldează cu victime, avariile suferite de automobilul tău costă și, de cele mai multe ori, aceste costuri sunt destul de ridicate. O asigurare CASCO pentru mașina ta îți oferă un sentiment de relaxare, pentru că vei fi acoperit, chiar dacă este vina ta sau a celuilalt șofer.

Bucură-te de experiența de a conduce liniștit și precaut, fără a avea teama că cineva îți va zgâria mașina în parcare, iar tu va trebui să acoperi cheltuielile din buzunarul tău.

  1. Asigurarea pentru afacerea ta te va salva în situații neașteptate

În cazul în care ai propria ta afacere în Rădăuți (sau în orice colț al țării), ești deja conștient de numeroasele riscuri la care este expusă. Lumea business-ului nu iartă pe nimeni, de aceea, în momentele dificile, o asigurare pentru afaceri s-ar putea să fie salvarea ta.

O companie inteligentă își ia din start toate măsurile de precauție, pentru a nu avea surprize neplăcute și pentru a evita intrarea în incapacitate de plată. Cu alte cuvinte, o asigurare pentru firma ta este o plasă de siguranță pentru tine, pentru angajații tăi și pentru viitor!

O vorbă veche din popor spune că este mai bine să previi, decât să repari și, tocmai de aceea, rădăuțenii precauți își fac din timp asigurări pentru locuințe, călătorii și afaceri, pentru a sta liniștiți indiferent de circumstanțe.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here