Hotel Bohemia Bacău pregătește inaugurarea restaurantului Savarin

0
3031
Restaurant Savarin

În această lună, Hotel Bohemia din Bacău inaugurează în incinta sa un nou restaurant, Savarin, menit să răsfețe papilele gustative ale tuturor celor care îi trec pragul.

Locația restaurantului este pe strada Gheorghe Donici, în apropierea gării din orașul Bacău. Amenajarea locației, conceperea meniului, angajarea de personal și pregătirea sa au fost începute cu multe luni în urmă, pentru ca la final totul să fie impecabil și ireproșabil. Dorința proprietarilor a fost încă de la început ca totul să fie un spectacol iar oaspeții să fie martorii acestuia.

Restaurantul Savarin este un restaurant cu personalitate, având o bucătărie contemporană și un design modern. În cadrul acestui mediu plăcut, cald și profesionist vor fi servite produse spectaculoase cu gusturi deosebite și se vor presta doar servicii de calitate superioară.

Mobilierul restaurantului impresionează prin design-ul, eleganța și confortul său. Mesele, scaunele, fotoliile, au fost aranjate și își așteaptă clienții să servească preparate savuroase. Toate corpurile de iluminat au fost montate și aranjate, fiecare unde trebuie astfel încât lumina să fie spectaculoasă. În scurt timp, restaurantul va vibra la murmurul musafirilor veniți la cină în lumina lumânărilor de pe mese.

Persoane entuziaste și pasionate de ospitalitate, dornice de a dezvolta o carieră într-un domeniu spectaculos și dinamic au fost angajate cum ar fi bucătari, ajutori de bucătari, personal auxiliar, barmani, ospătari și picoli. În cadrul acestui job, aceștia vor avea parte de sfaturi și sesiuni de pregătire care să le ofere oportunități de a se dezvolta atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

Maeștrii bucătari încearcă zi de zi până la marea deschidere, să construiască rețete aparte care să capete în final o formă frumoasă și delicioasă pentru a cuceri oaspeții.

Cu siguranță, Restaurantul Savarin va fi un loc de excepție pentru băcăuani dar și pentru cei din alte țări și orașe, în special pentru cei care se vor caza la Hotel Bohemia.

Oferta de cazare a Hotelului Bohemia include 25 de camere dotate cu aer condiționat, duș, paturi confortabile, cablu TV, telefon, internet wireless,  mobilier din lemn masiv de tei, cosmetice de înaltă calitate, seif, minibar, uscător de păr.

Hotel Bohemia este destinația ideală atât pentru persoanele care se află în zonă în scop de afaceri, turistic sau cultural cât și pentru persoanele care sunt în tranzit prin oraș.

HotelBohemia.ro

Accesează site-ul oficial al hotelului www.hotelbohemia.ro/ pentru a afla mai multe informații despre ofera de cazare, prețuri, facilități, servicii suplimentare și date de contact.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here