HEL DENT – implanturi dentare de încredere

0
3303
Cabinet Stomatologic Suceava HELDENT

Acum este mult mai ușor să obții implanturi dentare pentru a înlocui dinții pierduți datorită schimbărilor importante din domeniul stomatologiei.

Implanturile dentare sunt opțiunea cea mai naturală și mai durabilă pentru cei care suferă de pierderea dinților și de consecințele negative ale acestui fapt.

Implanturile dentare sunt folosite pentru a înlocui dinții naturali pierduți sau deteriorați. Implantul înlocuiește o rădăcină dentară naturală și poate ajuta la sprijinirea coroanelor. Beneficiul de a avea un implant dentar este că odată finalizat, noul dinte se simte și arată exact ca un dinte natural.

Chirurgia actuală poate fi efectuată sub anestezie locală sau sedare pentru pacienții anxioși. Implantul este apoi lăsat în maxilar timp de aproximativ 4-6 luni în timp ce vindecarea are loc. Noii dinți sunt modelați și construiți pentru a se potrivi estetic cerințelor fiecărui pacient și nevoilor stomatologice.

Spre deosebire de coroane și poduri, implanturile dentare nu afectează dinții adiacenți.

Cabinet Stomatologic Suceava

Titanul este cel mai frecvent utilizat material. Deși alte metale au potențialul de a coroda și de a elibera ioni dăunători care ar putea induce răspunsuri alergice, titanul este cunoscut pentru rezistența sa excepțională la coroziune și biocompatibilitate ridicată în cavitatea bucală.

Tratamentul implantului dentar este considerat unul dintre cele mai previzibile tratamente din stomatologie astăzi. Oricine este interesat de tratamentul implantului ar trebui să solicite sfaturile necesare de la chirurgi experimentați în domeniul implantologiei dentare.

Dacă ești din Suceava și suferi din cauza dinților lipsă te poți adresa medicilor specialiști în implanturi dentare de la clinica HEL DENT, de pe strada Universității.

Cei doi medici dentiști implantologi Dr. Huțan Elisabeta și Dr. Huțan Liviu-Giorgian îți vor veni în ajutor cu sfaturi iar ulterior vor efectua implanturile dentare necesare.

Prețurile aferente implanturilor dentare la clinica HEL DENT Suceava sunt următoarele:

Implant dentar ards 1580 ron
Implant dentar alphabio 1580 ron
Implant dentar dentisystem 2250 ron
Aplicare bont de vindecare 100 ron
Coroană ceramică pe implant ards/alphabio (include bont protetic) 1350 ron
Coroană ceramică înșurubată pe implant ards/alphabio (include bont protetic) 1580 ron
Coroană ceramică pe implant dentisystem (include bont protetic) 1580 ron
Coroană ceramică înșurubată pe implant dentisystem (include bont protetic) 2030 ron
Coroană ceramică pe suport de zirconiu pe implant dentisystem (include bont protetic) 2700 ron
Proteză pe implanturi (proteză clasică acrilică, 2 mini-implante cu magneți) 5400 ron
Sisteme speciale proteză pe implanturi/ bucată 450 ron
Manoperă  augmentare osoasă 800 ron
Material  augmentare bio-oss  0,5g 600 ron
Membrană resorbabilă geistlich (material) 900 ron
Excizie mucoasă gingivală hipersplazică 200 ron

 

Prețurile au caracter informativ, variind în funcție de amploarea lucrării și se pot modifica fără notificare prealabilă.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here