Gheorghe Flutur aduce vești încurajatoare despre Șoseaua de Centură a Rădăuțiului

0
1120
Gheorghe Flutur Centura Radauti

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a verificat astăzi, miercuri, 28 Octombrie, stadiul în care se află lucrările la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Acesta a constatat faptul că lucrările la șoseaua de centură sunt finalizate în procent de 91%.

Președintele Consiliului Județean Suceava a vizitat centura Rădăuțiului după participarea la ceremonia de depunere a jurământului de către noul primar al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin.

Șoseaua de centură a Rădăuțiului este construită de UMB Spedition și Tehnostrade. Constructorul a precizat că aceasta va fi dată în circulație în prima parte a lunii decembrie 2020.

Centura Rădăuțiului are o lungime de 16,7 kilometri și valoarea investiției se ridică la peste 21 de milioane de euro. Aceasta are șapte șensuri giratorii ce fac legătură cu localitățile învecinate: Horodnic de Sus, Volovăț, Marginea și Dornești.

Dacă vremea va permite, constructorul a spus că undeva la începutul lunii decembrie se poate da în circulație, atunci ar putea fi finalizată lucrarea. S-a dat o Hotărâre de Guvern pentru exproprierea unor terenuri pentru relocarea unor conducte de gaze naturale în această zonă”, a precizat Gheorghe Flutur.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here