Geohype, tânărul rădăuțean ajuns în finala campionatului mondial de Counter Strike IESF 2021

0
3043

One Tap Gaming, echipă din care face parte tânărul rădăuțean Gheorghiță Solovăstru aka Geohype, s-a calificat în finala campionatului mondial de Counter Strike IESF 2021.

POVESTEA ONE TAP GAMING ȘI PARCURSUL ECHIPEI LA IESF 2021

„Începutul poveștii noastre a fost în urmă cu aproximativ un an datorită unui vis. Am început în prima faza cu un hub unde toți gamerii din orașul Satu Mare să se simtă foarte bine și să aibă cele mai bune calculatoare și periferice https://instagram.com/onetapgaming.gg.

După care am reușit formăm echipa de CS:GO unde am găsit 6 băieți pasionați și dispuși să ofere tot ce îi mai bun din ei pentru această familie la începutul lunii Ianuarie a anului 2020, am reușit să îi recrutăm după care i-am invitat în casă noastră OneTap, unde am realizat că visul nostru este comun cu al lor. Am avut atmosfera de famile încă din prima întâlnire și am simțit cu toți ceva unic.

După multe ore de muncă și multe meciuri am reușit să ne calificăm la cel mai mare turneu de CS:GO din România unde am reușit să facem o figura frumoasă clasându-ne pe locul 2 după o întreagă poveste am reușit să facem istorie și doborând record după record.

Am avut un parcurs de vis, am reușit să întoarcem cea mai titrată echipa din ROMÂNIA de la scorul de 2-0 la 2-2 câștigând nu mai puțîn de 15 runde consecutiv, după cum vă spuneam am reușit să ne clasăm cu 2 jucători în Top 15 jucători din lume pe LAN, unul dintre colegi a făcut 39 de fraguri fără over-time, stackuri perfecte datorită IGL-ului și antrenorului nostru și nu cele din urmă am reușit să descoperim cel mai bun polar din România.

Povestea de la acest concurs s-a terminat, dar noi am reușit să rămânem uniți și în aceeași formulă. După acest concurs ne-am prezentat destul de frumos și la propriul nostru concurs intitulat 3E ( EAST EUROPEAN EGAMES ) unde ne-am clasat tot pe locul 2, dar la fel am reușit să rămânem aceeași formulă.

După care am ajuns la concluzia că avem nevoie de un nou jucător și am reușit să facem un transfer oficial din toate punctele de vedere. În tot acest timp ne-am califcat în ESEA Advance unde am avut meciuri extraordinare.

A urmat un nou concurs foarte mare din România unde din nou ne-am prezentat foarte bine clasându-ne din nou pe locul 2, dar am avut un parcurs extraordinar învingând toate echipele titrate din românia am reușit din nou să facem supriză cea mare jucând în finală mare.

Dar acum a venit mondialul unde este o întreagă poveste de dăruință și putere de a ajunge aici. Poate vom avea ocazia să povestim și această experiență intră-un alt articol.

După sosirea din Israel unde de la intrarea în această țară s-au simțit emoțiile unui turneu mondial, oamenii foarte foarte prietenoși și profesioniști în același timp am aflat și grupa noastră. Una de foc am putea spune Serbia, Ucraina și Israel, de unde am reușit să ne calificăm de pe locul 1 cu 3 vicotorii la rând țînând cont că echipele sunt de top 60 în lume.

Am reușit să facem minuni și în play off bătând echipa suediei cu 2-0 unde am avut un Overpass de vis câștigând tot pe partea de CT .

Meciul cu Macedonia a fost unul foarte greu dar am resuit să o învingem cu scorul de 2-1 Deci la acest mondial a venit și prima noastră hart pierdută după o serie de 6 consecutive, dar tot ne-am impus câștigând meciului.

Urmează marea finală în care suntem foarte bucuroși că am reușit să ajungem și sperăm să facem o figura frumoasă.

Dar va putem spune 100% că vom da ce avem mai bun din noi și sperăm să va facem mândri pe toți deaorece avem tricolorul in suflet și in inima .

#thegamestarted”

Solovăstru Gheorghiță Florin – Geohype

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here