Fonduri de aproape 10 miliarde de lei vechi pentru școala din Putna

0
362

Educația este o prioritate pentru Primăria Comunei Putna: nu mai puțin de aproape 10 miliarde de lei vechi absorbiți prin fonduri europene pentru modernizarea și dotarea școlii din Putna.

Primarul comunei Putna, George Coroamă, transmite cetățenilor printr-o postare de pe Facebook:

„Dragi prieteni, in fiecare an au fost alocate fonduri consistente in infrastructura școlară din comuna Putna, un domeniu prioritar, pentru a asigura copiilor noștri condiții optime de învățat.

Cu bucurie vă spun că astăzi, după mai bine de 4 ani de la inițiere, am semnat un nou contract de finanțare pentru școala din Putna in valoare de aproape 10 miliarde lei vechi, bani proveniți din fonduri europene, POR – AXA PRIORITARĂ 10.

Proiectul cuprinde in principal dotări cu echipamente de ultimă generație, videoproiectoare, ecrane de proiecție, laptop-uri, sisteme de sunet, mobilier adecvat și multe alte materiale pentru fiecare disciplină in parte, iar după implementare, cu siguranță nivelul condițiilor de pregătire al elevilor va fi mult mai ridicat.

A fost o muncă in echipa, iar soluțiile alese îi aparțin domnului director, prof. Ciprian Crețan, un om dedicat școlii.”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here