Florin Lovin lansează GheteFotbalOnline.ro 2.0

0
3017

Florin Lovin, fotbalist la Steaua Bucureşti , retras din activitate, şi-a deschis în 2011 un magazin online ce se ocupă cu comercializarea de încălţăminte şi îmbrăcăminte sport profesionale fabricate de branduri recunoscute, precum Nike, Adidas, Mizuno.

Fiind în domeniu şi având o experienţă vastă în domeniul fotbalului, fostul fotbalist a ales cu atenţie produsele pe care le comercializează prin intermediul magazinului online, astfel că stocurile sunt alcătuite doar din produse PREMIUM, rezistente şi de calitate superioară.

Mergând doar pe partea de online o perioadă prin intermediul www.ghetefotbalonline.ro, Florin Lovin a decis în anul 2017 să deschidă şi un magazin de articole sportive în Bacău, de unde se poate achiziţiona îmbrăcăminte şi încălţăminte sport şi lifestyle, dar şi ghete de fotbal pentru copii şi adulţi. Magazinul se numeşte Creative Store şi poate fi găsit în Bacău, pe strada Lucreţiu Pătrăşcanu numărul 2.

Magazin Creative Store Bacau

La începutul anului 2019, Florin Lovin a lansat GheteFotbalOnline.ro 2.0. O versiune îmbunătăţită a magazinului online: mai uşor de folosit, mai atractivă şi mai potrivită pentru clienţii fideli ai magazinului.

În momentul de faţă este mult mai uşor să comanzi online de pe www.ghetefotbalonline.ro, având la dispoziţie o platformă îmbunătăţită a magazinului şi un proces îmbunătăţit de comandă. Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi magazinul online şi eşti la câteva click-uri distanţă de a-ţi comanda perechea potrivită de ghete pentru fotbal profesionale.

Ca şi facilităţi la comenzi beneficiezi de transport GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii, posibilitatea de inscripţionare a ghetelor de fotbal, livrare a doua zi, dar şi posibilitatea de efectuare a comenzilor telefonice.

În magazinul online GheteFotbalOnline poţi găsi o gamă diversă de ghete fotbal de la Nike, Adidas sau Mizouno pentru profesionişti, amatori, sală, teren sintetic, dar şi pentru juniori.

O altă categorie de produse din magazinul online ar fi încălţăminte sport & lifestyle pentru copii şi adulţi de la Nike, Adidas şi Air Jordan.

Trecând de încălţăminte ajungem la categoria îmbrăcăminte sport & lifestyle în care găsim diverse produse de îmbrăcăminte de la Nike, Adidas şi Air Jordan.

Pe lângă aceste produse, putem găsi în magazinul online şi accesorii sport. Remarcăm printre accesoriile sport crampoanele CFS pentru ghetele de fotbal Nike şi Mizuno, din aluminiu 100% produse de către GheteFotbalOnline.ro, având avantajul că sunt mai uşoare şi mai ascuţite decât crampoanele standard, oferind astfel confort şi stabilitate sporite.

Pregăteşte meciul sau antrenamentul până la cele mai mici detalii cu produsele GheteFotbalOnline.

Florin Lovin si Echipa Creative Store

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here