Ferestrele din PVC Ecologic Plast – menite să reziste testelor timpului

0
1431
Tamplarie PVC Salamander Suceava

Atunci când ai în vedere renovarea casei tale unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare sunt ferestrele. Acestea reprezintă  una dintre caracteristicile cheie ale întregii proprietăți și sunt extrem de importante. Ferestrele sunt acolo pentru a permite luminii să pătrundă în orice cameră și pentru a face spațiul să pară mai mare. Dacă te uiți la cele mai durabile ferestre de pe piață, atunci ar trebui să te uiți la ferestre din PVC.

Structura de bază a ferestrei din PVC este o carcasă în care rulează foi de sticlă cu geam dublu. Ferestrele din PVC au diverse avantaje. În primul rând, sunt fabricate din vinil rezistent, astfel încât sunt menite să reziste testelor timpului. Acestea necesită întreținere minimă precum o simplă curățare cu apă și detergent din când în când.

Dacă ai folosit geamuri din lemn în trecut, atunci ai observat că acestea aveau nevoie de o revopsire constantă pentru a arăta bine. Ferestrele din PVC nu au nevoie de revopsire și pot fi cumpărate cu ușurință în mai multe culori diferite. Materialele pentru cadrul rezistent sunt supuse unor teste meticuloase, astfel încât aspectul lor să nu se estompeze în timp. Din moment ce sunt confecționate din vinil, acestea nu sunt supuse ruginii sau coroziunii.

Spre deosebire de lemn, ferestrele din PVC nu se despică și nici nu se răsucesc, deoarece sunt dure. Profilele din PVC sunt dotate cu aditivi unici care fac materialele foarte durabile. De asemenea, acest tip de ferestre ard doar sub o combustie intensă, astfel încât sunt mult mai sigure de utilizat decât lemnul. Când vine vorba de rezistența la apă, acestea sunt fiabile sută la sută.

Deși ferestrele din PVC sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai durabile selecții de pe piață, ele au prețuri accesibile și sunt foarte atractive din punct de vedere estetic.

La Ecologic Plast din Suceava poți comanda tâmplărie din PVC Salamander pentru casa ta, atât ferestre cât și uși pe orice dimensiune și culoare dorită.

Indiferent de designul arhitectural al casei tale, aici vei putea găsi ferestre din PVC care să se potrivească gusturilor tale. Acestea te vor costa destul de puțin iar cu ajutorul lor poți economisi bani pe termen lung, deoarece sunt foarte durabile.

La Ecologic Plast poți alege din mai multe modele de tâmplărie PVC: tâmplărie PVC Design 2D, tâmplărie PVC BluEvolution, tâmplărie PVC Streamline. Profilele sunt fabricate în Germania și pot avea 3, 6 sau 7 camere. Pentru a afla mai multe detalii despre companie și despre produsele sale, poți consulta site-ul web www.ecologicplast.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here