E-Rădăuți cu toate pânzele sus la bordul navei SuperBlog 2023

1
431

SuperBlog, una dintre singurele și cele mai mari competiții de bloggeri din România, începe ediția de anul acesta 2023, denumită „Jurnal de Blog Explorator”, în Octombrie și ne invită să ne îmbarcăm într-o expediție să explorăm lumea cu busola creativității și să povestim lumii ce descoperim.

E-Rădăuți acceptă provocarea SuperBlog și pornește astfel cu toate pânzele sus la bordul navei SuperBlog 2023!

Cu această ocazie ne anunțăm oficial înscrierea în competiția superblog 2023.

OBIECTIVELE NOASTRE

Competiția este una de lungă durată, bloggeri care se înscriu sunt experimentați și probele sunt jurizate foarte bine, așa că nu suntem siguri că o să putem să facem față pentru a scrie la toate probele și să ducem la capăt competiția pentru a ne afla printre finaliști, cu toate acestea ne străduim să:

  • Să ne centrăm busola către sufletul juriului astfel încât să-i cucerim la fiecare probă;
  • Ne bucurăm de competiție din plin și să scriem fiecare articol din pasiune, cu zâmbetul pe buze;
  • Să încercăm să le planificăm din timp astfel încât să putem să le gândim și să îndeplinim obiectivele stabilite de juriu;
  • Să ne folosim de abilitățile de marketing pe care le avem ca și atu în cadrul competiției;
  • Să ne creem o strategie la fiecare probă să ne apropiem cât de mult putem de premiu.

DESPRE SUPERBLOG

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească.

În SuperBlog, creatorii de conținut și companiile se susțin reciproc, prin content marketing și storytelling. Îți place să scrii și vrei să înveți, să concurezi cu alții și să te autodepășești, să câștigi premii, parteneriate și prieteni noi? Sau reprezinți un brand și vrei să te promovezi într-un context inedit și creativ pentru a stârni curiozitatea publicului și a atrage noi clienți?

Te invităm să valorificăm împreună puterea cuvintelor! Bine ai venit în comunitate! LINK DE ÎNSCRIERE!

Înscrie-te în competiție începând din 1 septembrie 2023, iar de la 1 octombrie descoperă provocările propuse de sponsori! Poți participa la oricâte probe dorești. Cu cât realizezi mai multe, cu atât urci în clasament și îți crești șansele de a câștiga premii și de a finaliza competiția pe podium. Va fi oare al tău trofeul?

Articolul a fost redactat și publicat în cadrul competiției SuperBlog 2023.

Comentează cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. SuperBlog 2023 suna ca o aventura provocatoare si palpitanta! Ne place sa credem ca toti cei care vor lua parte la aceasta competitie se vor bucura de o experienta nepretuita, fie ca vorbim de creatorii de continut sau de brandurile implicate. Este momentul perfect pentru tine ca sa te inscrii si sa-ti testezi limitele! Ne bucuram ca faci parte din aceasta comunitate si nu vedem momentul sa vedem ce idei deosebite se vor nascu! Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here