Dumitru Mihalescul: „Centura Municipiului Rădăuți se poate finaliza anul viitor, dacă Guvernul menține finanțarea investiției și ritmul lucrărilor”

0
837
Domnul Deputat Dumitru Mihalescul

Deputatul PNL, Dumitru Mihalescul, se arată extrem de încântat de posibilitatea ca punerea în circulație a variantei ocolitoare a Municipiului Rădăuți, investiție așteptată de peste zece ani de zile, să se poată face chiar în vara anului viitor și solicită CNAIR să mențină finanțarea și ritmul lucrărilor:

„Ar fi un lucru extraordinar ca în vara anului viitor să se poată circula pe varianta ocolitoare a Municipiului Rădăuți. Este o investiție pe care noi, rădăuțenii, o așteptăm de peste 10 ani de zile. Acest proiect a fost demarat încă din perioada Guvernului Boc, însă, din anul 2011 și până în anul 2017 investiția a tot bătut pasul pe loc. Faptul că anul acesta au fost prevăzuți bani în buget, prin concursul Guvernului și al parlamentarilor PNL din Suceava, care au susținut amendamente în acest sens, se vede în ritmul în care se derulează lucrările pe șantier. Mi-aș dori ca direcția regională de drumuri să nu se culce pe o ureche și să creadă că lucrurile vor merge de la sine, ci va trebui să asigure finanțarea corespunzătoare pentru fiecare etapă și să monitorizeze evoluțiile din șantier. Am văzut că, deși proiectul nu este încă gata, deja s-au încolonat mai mulți viteji de prin PSD să se laude că este meritul lor personal, faptul că această variantă ocolitoare se construiește. Eu aș spune că întârzierea de peste 10 ani este tocmai din cauza PSD, care a făcut praf majoritatea investițiilor importante din România. În final, dacă centura Rădăuți va fi gata anul viitor, ne vom bucura cu toții de ea, indiferent de opțiunile noastre politice și de aceea trebuie să punem statul să construiască cât mai mult și de cât mai bună calitate pentru toți cetățenii.”

Dumitru MIHALESCUL
Deputat PNL

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here