Dr. Felix Hair Implant – clinică de prestigiu în implanturile de păr

0
442

Fie că discutăm despre alopecie sau căderea excesivă a părului, aceste aspecte nu sunt deloc plăcute, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acest efect de cădere a părului poate duce la o stimă de sine scăzută, anxietate, neîncredere chiar depresie. Multe produse de pe rafturile magazinelor nu au eficiență și nu duc la rezultatele dorite. Șampoane și tratamente speciale care nu pot duce la o creștere a firului de păr acolo unde nu mai există.

Femeile în special sunt complexate de acest lucru, podoaba capilară fiind considerată un reper al frumuseții. Desigur, de cele mai multe ori ne atrage atenția un păr bogat, sănătos și strălucitor. Dacă această problemă devine din ce în ce mai serioasă, atunci un transplant de păr poate fi soluția salvatoare.

Este sau nu transplantul de păr o metodă eficientă?

Poate că ne gândim că investiția este una costisitoare, dureroasă, care nu garantează rezultate. Studiile arată contrariul, iar clinica Dr. Felix Hair Implant poate demonstra acest lucru. Echipa medicală din cadrul clinicii este formată din specialiști în domeniu ceea ce ne oferă încredere. De menționat faptul că multe persoane publice din România au apelat la serviciile de transplant de păr, fiind foarte mulțumiți de rezultate.

Clinica folosește o metodă mai puțin întâlnită în cadrul altor clinici de transplant de păr și anume metoda Quality FUE. Este realizată exclusiv manual începând de la consultație, marcarea zonelor, anestezie, extracția și implantarea grefelor. Este o tehnică evoluată, mai puțin invazivă, iar pacientul nu va prezenta dureri, cicatrici, iar recuperarea este imediată.

Cei interesați de implant pot găsi opta și pentru serviciile de implant de sprâncene, barbă și mustață. Persoanele care nu sunt din București, pot beneficia de o consultație online, unde pot lua legătura cu specialiștii pentru a afla prețurile și alte informații. Tot ce trebuie să facă este să completeze un formular ce poate fi realizat foarte rapid din câteva click-uri.

Transplantul de păr este o metodă eficientă în detrimentul produselor de pe piață, însă trebuie să apelați la clinici de specialitate, pentru a putea urma toți pașii necesari pentru rezultatele așteptate. Țineți seama de recomandările medicilor, ce trebuie să faceți și cum să vă pregătiți înaintea unui transplant.

Clinica Dr. Felix Hair Implant poate fi aliat de încredere, oferind servicii de calitate de la oameni cu experiență în domeniu. Mai multe detalii în pagina oficială.

Date de contact: office@drfelix.ro

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here