Descoperă cele mai bune ghete de fotbal pentru teren sintetic

0
3405
Ghete Fotbal Mers.ro

Tot mai multă lume joacă fotbal din pasiune, iar fotbalul pe suprafețe de joc sintetice a crescut tot mai mult ca urmare a numărului tot mai mare de astfel de terenuri de fotbal. Fie că joci doar pentru a te relaxa și a face mișcare, fie că joci fotbal în diverse competiții amicale sau semi-profesioniste, mereu cauți să beneficiezi de cele mai bune ghete de fotbal, ghete de fotbal care să îți ofere aderență, echilibru și confort.

Dacă ești în căutare de ghete de fotbal pentru orice suprafață de joc, atunci trebuie să știi că poți găsi astfel de încălțăminte sport pe magazinul online Mers.ro. Aici ai o gamă foarte largă de ghete de fotbal la dispoziție, ale celor mai renumiți producători de astfel de ghete de fotbal. Vei găsi pe Mers.ro o mare varietate de culori și de mărimi. Mai mult decât atât, poți găsi ghete de fotbal atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Unul dintre brand-urile de renume care produce ghete de fotbal pentru toate suprafețele de joc și care este prezent și în oferta magazinului online Mers.ro este Adidas. Adidas a conceput foarte multe serii de ghete de fotbal, iar una dintre seriile acestui renumit brand este dedicată fotbalului pe suprafețe de joc sintetice. Această serie de ghete de fotbal este Adidas Tango, iar unul dintre modelele acestei serii este Adidas Ace Tango 17.3 TF.

Conceput pentru a oferi un confort extrem de ridicat pe suprafețele de joc sintetice, modelul de ghete de fotbal Adidas Ace Tango 17.3 TF aduce câteva tehnologii care să ajute orice pasionat de fotbal și orice jucător de fotbal să atingă performanțele cele mai bune pe terenul de joc. Astfel, materialul sintetic din care sunt confecționate aceste ghete de fotbal Adidas Ace Tango 17.3 TF este extrem de plăcut la atingere și se mulează perfect pe forma piciorului. Datorită materialului sintetic din care sunt realizate aceste ghete de fotbal, contactul cu mingea este unul foarte bun și astfel vei avea mingea sub control în orice fază a meciului.

Terenurile de fotbal sintetice sunt cunoscute pentru riscurile de accidentare în zona gleznelor. Tocmai pentru a proteja această zonă mai bine, modelul de ghete Adidas Ace Tango 17.3 TF folosește un sistem de prindere în jurul gleznei de tip șosetă, acest sistem oferind elasticitate, mobilitate și protecție în oricare moment al jocului.

Acest model de ghete de fotbal are un sistem de închidere clasic, cu șireturi, dar aceste șireturi ocupă o suprafață redusă a ghetelor pentru a oferi o suprafață mai mare pentru contactul cu mingea în partea dinspre vârful ghetelor. Talpa oferă cel mai ridicat nivel de aderență și tracțiune prin materialul de cauciuc din care este realizată, iar crampoanele de mici dimensiuni din cauciuc care se regăsesc pe talpă aduce un plus de flexibilitate și echilibru chiar și la schimbări rapide de direcție în timpul meciului.

Foarte mulți dintre cei care au ales modelul Adidas Ace Tango 17.3 TF au fost extrem de mulțumiți de aceste ghete de fotbal. Ce mai aștepți pentru a te bucura de fiecare moment petrecut pe terenul de fotbal? Alege ghetele de fotbal Adidas Ace Tango 17.3 TF și pune-ți în valoare viteza, tehnica și agilitatea pe orice teren de fotbal cu suprafață de joc sintetică.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here