De unde să te informezi corect cu privire la meseria de model de videochat?

0
229

Ca model de videochat la început de drum s-ar putea să ai o mulțime de întrebări cu privire la tot felul de aspecte ce țin de această meserie. De exemplu:

  • Ce trebuie să facă un model de videochat pe internet?
  • Care sunt studiourile care plătesc cel mai bine?
  • Cât sunt dispuși bărbații care folosesc platformele de videochat să cheltuiască?
  • Ce să faci ca să arăți cât mai bine pe cameră?
  • etc.

Despre unele poți citi nenumărate materiale pe internet; despre altele găsești mai puține informații; dar când vine vorba de website-uri care să răspundă cu subiect și predicat la toate, lucrurile se complică cu adevărat.

Cele mai multe studiouri de videochat scriu în general pe blogurile website-urilor lor de ce este bine să alegi această meserie, dar puține merg până într-acolo încât să ofere detalii și cu privire la alte aspecte. Așa că atunci când cauți un blog videochat cuprinzător, opțiunile devin mult mai puține. Dar nu trebuie să te dai bătută deoarece există și website-uri precum VivaDiva care îți explică de-a fir a păr ce înseamnă meseria de model de videochat, precum și multe alte aspecte pe care ar fi bine să le cunoști înainte să te dedici acestei cariere.

VivaDiva este un studio de videochat profesional, din Iași, unde modelele sunt tratate ca niște dive în adevărate dive. La VivaDiva întreaga echipă este conștientă de faptul că modelele sunt motorul întregii afaceri și fără ele nimic realizările întregului studio nu ar fi posibil. De aceea, aici modelele sunt tratate cu respect din prima zi în care se prezintă la interviu căutând cele mai bune oferte de angajări videochat Iași și pe toată durata colaborării.

În plus, pentru a obține cele mai bune performanțe, modelele VivaDiva sunt mereu încurajate să se informeze și să se perfecționeze, iar pentru asta beneficiază de tot suportul unor traineri competenți, dar și de un blog bine documentat, unde găsesc răspunsuri pertinente la majoritatea întrebărilor care le frământă cu privire la munca lor.

Ce vor să știe toate modelele de videochat?

Unul din primele lucruri pe care vor să le știe modelele de videochat este ce trebuie să facă de fapt un model de videochat pe internet. Însă există două răspunsuri la fel de corecte pentru această întrebare. Pe scurt: orice. Mai cuprinzător: multe.

Adevărul este că nu există nici măcar un lucru care să fie interzis modelelor de videochat pe internet așa că, atâta timp cât reușesc să-și convingă partenerii de discuție să petreacă tot mai mult timp cu ele în conversații private, online, modelele de videochat pot apela la cele mai creative trucuri.

Concret însă, fiind vorba de niște conversații care se petrec doar în mediul virtual, lucrurile pe care le fac în general modelele în fața camerelor se rezumă la:

  • dans;
  • discuții;
  • provocări;
  • joacă.

În ceea ce privește plata pe care o oferă studiourile de videochat, putem spune că pentru a fi sigură că ești remunerată cinstit, ar fi bine să te orientezi după studiouri care îți oferă măcar jumătate din câștigurile pe care le generezi. Membrii platformelor de videochat plătesc în jur de 3 euro pentru fiecare minut pe care îl petrec vorbind cu modelele lor preferate și, din acești bani, măcar 1 euro și jumătate ar trebui să-ți revină ție. Orice studio care te plătește cu mai puțin ar trebui evitat deoarece din cele 2000 de studiouri din România, fără pic de dificultate poți găsi și alte variante mai bune.

La capitolul imagine sunt multe de vorbit. Nici aici nu există niciun fel de reguli bătute în cuie pe care trebuie să le respecți pentru a te face remarcată pe platformele de videochat, dar având în vedere că plătesc atât de mult ca să-și petreacă timpul cu tine, membrii platformelor de profil se așteaptă să vadă pe ecranele terminalelor lor o femeie frumoasă și bine pusă la punct.

În acest sens, trebuie să te îngrijești corespunzător, să înveți cum să te machiezi pentru a-ți scoate în evidență cele mai frumoase trăsături și să-ți alegi outfit-uri care să ți se potrivească perfect. Nu este chiar simplu la început, dar cu suportul echipei tale cu siguranță și tu poți găsi formula perfectă.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here