De ce să alegi un instrument inteligent de vânzări online pentru conversii mai rapide?

0
177
De ce să alegi un instrument inteligent de vânzări online pentru conversii mai rapide

Era digitala in care profesam in prezent nu corespunde cu procesele de vanzari traditionale, care functionau cu ani in urma. Din fericire, evolutia tehnologica a adus cu sine instrumente online inteligente, care au revolutionat modul in care agentii de vanzari isi abordeaza activitatea. Un astfel de instrument este SellNet, dezvoltat de RisCo.ro, care iti pune la dispozitie facilitatile de care ai nevoie pentru a transforma lead-urile in clienti fideli.

Abordarile traditionale de vanzari nu mai sunt suficiente pentru a atrage si a pastra clientii. De asemenea, concurenta in piata este mai acerba ca niciodata, iar specialistii in vanzari trebuie sa vina constant cu solutii noi si personalizate, pentru a se diferentia.

Instrumentele online inteligente, precum SellNet, au devenit esentiale pentru a simplifica procesul de vanzari si pentru a converti cat mai multi clienti intr-un timp cat mai scurt.

Nu poti vinde eficient fara liste bine puse la punct, care sa contina informatii de actualitate, valide si verificate in permanenta.

Prin intermediul SellNet, obtii iinformatii detaliate despre potentialii clienti, despre toate tipurile de firme care te intereseaza, pentru a putea ajunge mai usor la publicul tau tinta. Sistemul de filtrare a fost dezvoltat pentru ca tu sa iti creezi liste de clienti cu date actualizate, in functie de industria din care fac parte si de marimea firmelor pe care vrei sa le abordezi.

Imediat ce ti-ai construit lista pe baza careia vrei sa lucrezi, o poti popula cu date de contact 100% sigure, provenite din surse sigure si poti adauga contactele persoanelor, pentru o prospectare cat mai eficienta. In SellNet, ai acces la date de coontact pentru 4,8 milioane de firme, 2,7 milioane de telefoane si 1,4 milioane de administratori.

SellNet iti pune la dispozitie si un sistem de organizare a activitatii de vanzari, pentru a nu pierde din vedere niciun potential clienti si pentru a reveni catre clientii contactati cu ofertele potrivite. Daca vorbim de liste mari de firme, un astfel de sistem iti usureaza munca si te ajuta sa economisesti timp.

Totodata, daca ai o echipa de vanzari, SellNet functioneaza ca un CRM, oferindu-ti posibilitatea de a monitoriza activitatea colegilor tai si a distribui informatii esentiale catre acestia. Astfel, nu risti ca ofertele echipei sa se intercaleze, acest fapt fiind un inconvenient, daca vrei sa obtii increderea clientilor.

Cu ajutorul sistemului de gestionare a activitatii, poti urmari mai clar interactiunea cu clientii, poti adauga statusuri sau comentarii in functie de fiecare discutie in parte.

In concluzie, utilizarea instrumentelor online inteligente, cum ar fi SellNet, este esentiala pentru simplificarea procesului de vanzare si pentru a converti mai multi clienti intr-un timp mai scurt. Daca vrei sa ramai relevant si sa atragi clienti noi, trebuie sa te adaptezi noillor cerinte ale pietei.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here