De ce merită să investiți în tencuiala decorativă minerală – praf de piatră

0
445

Generația actuală de tineri își aduce aminte cu siguranță despre trendul prafului de piatră, un stil de zugrăveala ce îl găseam în casele românilor. Există și un motiv pentru care tot mai mulți decorau în interior ca și când ar fi decorat exteriorul unei case – rezistență sporită la factori diverși.

Timpul a trecut, acel stil a rămas înscris în clasa celor de modă veche, însă tencuiala decorativă praf de piatra pentru fatade a rămas un alt mod prin care ne aducem aminte de acel stil. Însă, este preferat numai pentru fațade.

Avantajele tencuielii decorative minerale

Nu doar că este accesibilă la preț, însă are și o aderență mare la aproape orice tip de suport. Este ușor de întreținut, își menține pigmentul foarte bine vreme îndelungată și are o rezistență sporită la UV, zgârieturi, fungi, precum și la intemperii.

Veți găsi astfel de produs și în portofoliul de la Imperial White. Aici veți regăsi și alte materiale de construcție, precum și plăci ceramice – gresie și faianță – de import din Spania. Este direct importator, preia astfel de marfă direct de la producători. Se știe despre spanioli că sunt cei care țin pasul cu modernul și de altfel ne dau clasă și setează trendurile în materie de construcții și amenajări interioare, mai ales la capitolul plăci ceramice. Ei bine la Imperial White veți regăsi produse cu care să vă amenajati casa în stil modern inspirat din afară.

În ceea ce privește tencuiala decorativă minerală praf de piatră o veți găsi aici disponibilă în două structuri, clasic și striat.

De ce să investiți în tencuiala decorativă minerală – praf de piatră

Despre gusturi nu se vorbește, spune o vorbă din popor. E drept, casele românilor au început să fie tot mai colorate parcă în ultimii ani. Însă, în fond, este vorba și despre calitatea materialului în sine și despre avantajele de aplicare. Ori tencuiala decorativă minerală este accesibilă la preț, are un raport optim calitate preț. Este potrivită și pentru interior și pentru exterior, are proprietăți hidrofuge și rezistă foarte bine la intemperii. În plus, nu presupune mari dificultăți în pregătirea zonei și aplicarea produsului.

Este posibil de comandat de la Imperial White, comanda vă ajunge la domiciliu și bifați astfel două din marile griji înainte de a căuta și un specialist să vă aplice materialul: de unde cumpărați și cum transportați.

Inspirați-vă și pentru restul decorului casei de la imperial-white.ro.

Contact:
+40 733893399
info@imperial-white.ro

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here