Daniel Cadariu, întâlnire cu oamenii de afaceri din zona de munte a județului Suceava

0
409

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, a avut sâmbătă, 11 decembrie a.c., la Vatra Dornei, prima întâlnire regională cu reprezentanții mediului de afaceri din domeniul turismului și IMM-urilor din zona de munte a județului Suceava, pentru a putea afla problemele cu care se confruntă în activitate și care pot fi preluate de către instituție. La discuții au participat și autoritățile județene și locale.

„Așa cum am promis, am dat startul programului de consultări regionale. Am avut o ședință extrem de interesantă, de peste trei ore, în care am putut să discut cu reprezentații mediului de afaceri din zonă toate aspectele care au caracter urgent și care le îngreunează activitatea. Multe dintre problemele enunțate sunt, într-adevăr, generale. Am luat act de ele și, după ce voi încheia întâlnirile teritoriale propuse pentru următoarele două luni, voi contura concluziile astfel încât să reușim să axăm activitatea viitoare a ministerului pe rezolvarea acestora. Mai mult, un deziderat al mandatului meu este să transform această instituție, responsabilă de antreprenoriat și turism, într-una cu adevărat folositoare”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu.

Mai multe informații: http://turism.gov.ro/web/2021/12/13/ministrul-constantin-daniel-cadariu-a-avut-prima-intalnire-regionala-cu-reprezentantii-mediului-de-afaceri-din-judetul-suceava/

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here