Dan Rusu Pintilie – un nume important pentru locuitorii din Frasin și din Doroteia

0
2115
Manastirea Doroteia

Dan Rusu Pintilie, a creat prin intermediul firmei sale de construcții Eurostrade Company SA din Frasin noi locuri de muncă, atât pentru bărbați cât și pentru femei dar și pentru persoanele cu deficiențe locomotorii.

În urma accesării de fonduri europene, compania a obținut o finanțare de 35.9 milioane de lei iar proiectul a fost promovat în colaborare cu Facultatea de Construcții și Instalații din Iași. Astfel, studenții din Iași, au posibilitatea de a desfășura orele de practică la firma din Frasin.

Toate speculațiile din presă conform cărora firma condusă de către Dan Rusu Pintilie s-ar afla în stare de insolvență, sunt greșite, precizează însuși managerul. El explică că acest proiect nu avea cum să fie finanțat dacă această afirmație ar fi fost reală. Char dacă firma a întâmpinat la un moment dat și anumite probleme, aceasta nu a intrat în stare de insolvență.

Compania are în desfășurare contracte pentru lucrări complexe de execuție drumuri, construcții civile, industriale și agricole.

Prin intermediul firmei sale, Dan Rusu are în vedere obținerea de noi produse pentru industria prefabricatelor din beton, implementarea de tehnologii inovative pentru infrastructura de drumuri și poduri prin folosirea resurselor locale din zonele unde se realizează lucrări de construcții.

Astfel, datorită proiectelor desfășurate, compania lui Dan Rusu Pintilie furnizează servicii de calitate la nivel local care reușesc să obțină succese pe plan național.

Pe lângă investițiile în dezvoltarea de noi produse pentru domeniul construcțiilor, Dan Rusu Pintilie este un mare contribuabil al Bisericii „Înălțarea Domnului” din Parohia Doroteia.

Cu ajutorul lui dar și cu sprijinul celorlalți credincioși, s-a reușit construcția clopotniței, montarea acoperișului bisericii, încălzirea centrală, aerul condiționat, extinderea casei praznicale și multe altele. Dan Rusu Pintilie este un om milostiv și de ajutor, solidar cu oamenii aflați în suferință.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here