Cupa Rădăuțiului la Padbol – Ediția a III-a: Un eveniment sportiv spectaculos organizat în acest weekend la Rădăuți

0
600

Ediția a III-a a Cupei Rădăuțiului de Padbol a oferit în acest weekend o experiență sportivă de neuitat, cu momente de suspans, competiție acerbă și bucuria unei comunități unite de dragostea pentru sport.

Într-o atmosferă încărcată de entuziasm și pasiune pentru sport, municipiul Rădăuți a găzduit cu mândrie la cea mai modernă bază sportivă din municipiu la Tenis & Padbol Club Campo di Medici Rădăuți cea de-a treia ediție a spectaculosului turneu local de padbol, intitulat „Cupa Rădăuțiului de Padbol”. Datorită iubirii pentru sport, în special pentru padbol, evenimentul a fost un adevărat spectacol, adunând atât jucători talentați, cât și entuziaști ai sportului într-o competiție plină de adrenalină și distracție.

La Eveniment au fost înscrise 8 echipe, câștigătorii fiind următorii:

Locul I – Anton Alin și Avram Alexandru,
Locul II – Simionescu Alexandru și Mironescu Petruț
Locul III – Popa Cornel și Teodorovici Costel

Participanții, organizatorii, sponsorii și spectatorii au susținut împreună spiritul sportiv și au dat startul unei competiții memorabile, care să rămână în sufletele noastre mult timp după încheierea evenimentului!

Sponsori și parteneri media:

Un astfel de eveniment nu ar fi fost posibil fără sprijinul unor companii și parteneri media de încredere. Cu mândrie, organizatorii anunță că EGGER Group, Atlantis Gold, RADBURG și Global Sport au fost sponsorii principali ai turneului, susținând dezvoltarea și promovarea sportului local.

De asemenea, evenimentul s-a bucurat de acoperire media de înaltă calitate, grație parteneriatelor cu Bucovina TV Regional, E-Rădăuţi.ro și Monitorul de Suceava, care au transmis cele mai interesante momente și informații despre competiție, pentru a ține publicul informat și implicat.

Mâncare gustoasă și rapidă de la Burnout:

Organizatorii înțeleg că un eveniment sportiv reușit trebuie să ofere participanților și spectatorilor tot confortul necesar, inclusiv opțiuni delicioase pentru masă. Astfel, toți cei prezenți la Cupa Rădăuțiului de Padbol au avut parte de o masă de prânz specială, cu burgeri delicioși asigurați de Burnout, o prezență apreciată pe plan local.

Padbol – un sport dinamic și distractiv:

Padbolul este un sport care combină elementele din fotbal și tenis, jucat pe o suprafață similară terenului de tenis, cu un perete special amplasat în fundul terenului. Jucătorii pot folosi atât picioarele, cât și capul, având ca obiectiv marcarea golurilor în poarta adversă, respectând regulile specifice sportului. Datorită naturii sale dinamice și captivante, padbolul a devenit foarte popular în Rădăuți, atrăgând un număr tot mai mare de practicanți și fani.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here