Cum trimiţi rapid şi uşor un colet rudelor din Anglia

0
58
Cum trimiţi rapid şi uşor un colet rudelor din Anglia

Când vine vorba despre trimiterea de bunuri pe distanțe mari, oamenii sunt, de regulă, reticenți. Cauzele sunt fie legate de neîncrederea în transportator, fie din cauza prețului, timpului îndelungat de livrare sau distanței față de punctul de ridicare a coletului. Toate acestea îngreunează procesul decizional și consumă timp prețios.

Alegând să trimiți un colet printr-o firmă specializată te asiguri, fără niciun efort suplimentar, că bunurile trimise ajung în siguranță și intacte la destinație în termenul stabilit.

Smart Curier este o companie care oferă servicii de transport colete pe ruta România – Anglia și retur, oferind servicii de preluare dar și livrare direct de la adresa specificată de client.

Prețul coletelor nu este dictat de distanța de preluare sau livrare, costul este stabilit în funcție de greutatea și de volumul ocupat de coletul trimis.

Smart Curier reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții pentru transportul coletelor în afara țării grație serviciului door-to-door care scutește timp prețios și resurse financiare.

Mai mult decât orice altceva, livrarea coletelor la nivel internațional are nevoie de un grad ridicat de fiabilitate și încredere că pachetul va ajunge exact acolo unde ar trebui, fără întârziere.

Chiar dacă această societate se ocupă și de transportul rulotelor, caravanelor, platformelor și a remorcilor, expedierea coletelor mari și mici a devenit unul dintre cele mai populare servicii ale sale. Comparativ cu marile companii de transport, Smart Curier acordă o atenție directă nevoilor fiecărui client, la prețuri accesibile.

De 5 ani, de când activează pe piața coletăriei internaționale, Smart Curier oferă toate avantajele la care ar trebui să te aștepți de la o companie profesionistă de transport și logistică. Când vine vorba despre coletărie internațională obiectivele principale includ acuratețe, transparență și securitate, fără costuri excesive. Accentul pus pe livrarea rapidă și pe prețuri accesibile a coletelor este acordat atât expedițiilor mici, cât și celor mari. De la o cutie mică la un colet voluminos, vei obține același serviciu excepțional de transport colete Anglia pentru care sunt bine cunoscuți.

Expedițiile de la domiciliul expeditorului la cel al destinatarului se fac în condiții depline de siguranță, rapid și eficient. Te vei bucura nu doar de calitatea serviciilor Smart Curier, ci și de tarife prietenoase, începând de la 1,5 lire/kg. Orice colet până în 20 kg va fi taxat cu 25 lire.

Prețul coletelor voluminoase se stabilește folosindu-se metoda de calcul volumetric (Lungime×Latime× Inaltime/6000 = kilograme volumetrice).

Toate coletele trebuie ambalate corespunzător și etichetate cu nume/ adresa de livrare și număr de telefon.Toate coletele se sigilează în prezența șoferului.

Cum trimiţi rapid şi uşor un colet rudelor din Anglia

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here