Cum să-ți aranjezi livingul pentru a fi mereu în vogă

0
247
Cum să-ți aranjezi livingul pentru a fi mereu în vogă

Renovările de interior sunt costisitoare atât din punct de vedere financiar, cât și în ceea ce privește timpul tău, de aceea atunci când te gândești să faci schimbări în livingul tău trebuie să te privești în perspectivă. Alege piese decorative care să nu se demodeze, cum ar fi cele clasice sau minimaliste, acestea sunt două stiluri de design interior care vor fi mereu în trend. În plus, ține cont de următoarele sfaturi pentru a te bucura de o sufragerie ce va fi mereu în vogă:

  • Alege culori neutre

Fiecare an vine cu noi tendințe în ceea ce privește culorile pentru care trebuie să optezi atunci când văruiești. E important să ții cont de acestea dacă ești dispus să renovezi în fiecare an, însă dacă vrei să ai un living mereu în vogă, culorile neutre sunt soluția perfectă. Albul nu se va demoda niciodată, aceasta este cea mai simplă și sigură decizie. Și culoarea gri este ușor și indicat de integrat în această încăpere deoarece conferă un plus de eleganță și rafinament.

  • Tablourile nu trebuie să lipsească

Culorile neutre din living pot crea un spațiu destul de monoton dacă nu decizi să integrezi și elemente decorative ceva mai îndrăznețe. Astfel, cel mai potrivit este un tablou pentru living care va scoate încăperea din anonimat și care nu se va demoda niciodată. Optează pentru imagini vii colorate, care să te bucure și să-ți trezească fericire. Un plus de culoare poate fi adăugat și prin intermediul pernelor decorative sau a covorului și astfel vei obține un rezultat vesel care nu va trece neobservat.

  • Optează pentru materiale inspirate din natură

Elementele naturale nu se vor demoda niciodată, de aceea trebuie integrate materiale precum lemn, sticlă, piatră sau metal în livingul tău. Astfel, optează pentru o măsuță de cafea din sticlă transparentă, aceasta fiind potrivită mai ales pentru un living de mici dimensiuni. În ceea ce privește pardoseala din living, orientează-te spre alegerea unor materiale precum lemn masiv, marmură sau piatră. În plus, piesele de mobilier trebuie să fie din lemn masiv deschis la culoare.

  • Piesele vintage sunt mereu în trend

Piesele de mobilier vintage dovedesc că nu se vor demoda niciodată, de aceea sunt o opțiune sigură atunci când vrei să amenajezi livingul pentru a fi mereu în vogă. Poți alege obiecte decorative vintage, cum sunt cele din ceramică, statuete și antichități, cât și piese de mobilier voluminoase cu elemente sculptate. Totuși, nu trebuie să exagerezi deoarece specialiștii recomandă să folosești doar câteva piese de mobilier retro, care să iasă în evidență într-un decor modern sau clasic.

În concluzie, poți avea un living care să fie mereu la modă în doar câțiva pași simpli și ușor de implementat.

Sursa foto: freepik.com 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here